Kledingbakken-Schiphorst-header3.width-2560

Dekselbakken voor kleding

Degelijk en praktisch

Simian kiest voor degelijke bakken van Schiphorst

Simian B.V. is de drukkerij achter drukwerksites Reclameland, Drukland.nl en Flyerzone. 500.000 klanten in Nederland en België worden door de drie drukwerksites bediend. Het bedrijf drukt alles zelf en heeft websites waar klanten makkelijk en snel drukwerk kunnen bestellen. Simian B.V. staat voor optimaal bestelgemak en korte levertijden. Het aanbod is zeer divers en bevat onder meer standaard drukwerk, kerstdecoratie en kleding.

Voor deze laatste categorie heeft Simian B.V. een breed assortiment op voorraad, van babymutsjes tot handdoeken en t-shirts. Je kan het zo gek niet bedenken, of Simian B.V. kan het bedrukken en leveren. De uitgebreide textielvoorraad ligt opgeslagen in het enorme magazijn en productieruimte in Westerbroek, dat samen zo’n 35.000 m2 beslaat.

Textiel bedrukken

Het bedrukken van het textiel gebeurt met een Kornit Atlas printer. Deze printer maakt gebruik van geavanceerde inkjettechnologie om levendige kleuren en scherpe details te produceren. Bovendien maakt de printer gebruik van milieuvriendelijke inkten die duurzaam en wasbestendig zijn, waardoor de bedrukking lang meegaat. Dit alles sluit naadloos aan bij de zorgvuldige en duurzame bedrijfsstrategie van Simian B.V.

Een zorgvuldige productie vraagt om een zorgvuldige voorbereiding. Hiervoor wordt het te bedrukken textiel door Simian veilig en stofvrij opgeborgen in degelijke opslagbakken. “Stof is funest door kledingprinter en bovendien blijft de kleding op deze manier schoon en fris,” legt Simian ons uit.

Kledingbakken-Schiphorst-2.original.format-webp

Duurzame Basicline en Lightline opslagbakken

Voor het opslaan van het textiel heeft Simian B.V. voor Basicline en Lightline stapelbakken van Schiphorst gekozen: ”We hebben destijds meerdere bakken geprobeerd en zijn uiteindelijk bij de Light- en Basicline serie uitgekomen. Deze kwamen qua prijs-kwaliteitsverhouding het beste naar voren. Daarnaast is de afmeting perfect, zodat ze mooi als grijpbakken in de stellingen passen. De stevigheid is ook heel fijn, mochten we een bak moeten verplaatsen, om wat voor reden dan ook, dan blijven ze mooi stevig staan. Ook het stapelen gaat heel gemakkelijk. We zijn hier nog steeds heel blij mee en kunnen prima onze werkzaamheden uitvoeren met deze bakken.”

Kledingbakken-Schiphorst-2a

De kledingbakken staan overzichtelijk gerangschikt in het magazijn

Kledingbakken-Schiphorst-3

Door te werken met scharnierende deksels kunnen deze niet zoekraken

Kledingbakken-Schiphorst-1

Dankzij de transparantie van de bakken is de juiste kleur snel gevonden

Simian B.V. maakt gebruik van euronorm stapelbakken van 400x300 mm en 600x400 mm in verschillende hoogtes. Voor het afsluiten van de bakken is bewust gekozen voor een scharnierend deksel in plaats van een los oplegdeksel: “We hebben gekozen voor bakken met een scharnierend deksel, zodat de deksel bij de bak blijft. Zo kan ook niet vergeten worden om de bak weer dicht te doen, waardoor de kleding fris blijft.”

De opslagbakken van Schiphorst bieden meer praktische voordelen. Zo zijn de bakken stevig en vormvast, en tegelijkertijd licht en makkelijk hanteerbaar. De herbruikbare bakken gaan al gauw meer dan tien jaar mee en zijn volledig recyclebaar, wat ze tot een duurzame keuze maken. Het brede assortiment van Schiphorst voorziet in tientallen verschillende afmetingen en uitvoeringen, van stapelbakken tot koffers en uitpakbakken. Kortom; voor nagenoeg elke toepassing is er een passende opslagbak beschikbaar!De juiste opslagbakken voor uw producten

Ook op zoek naar opslagbakken? Onze toegewijde branche- en productspecialisten zijn geruime tijd actief in uw branche en kunnen u van waardevolle informatie en advies voorzien voor het optimale gebruik van het juiste product.

U als klant staat hierbij centraal, of het nu een standaard product betreft uit onze brede kwalitatieve assortiment, of juist een klantspecifieke wens.

Bel of e-mail met onze medewerkers voor advies op maat. Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze 24-uurs adviesservice, waarbij onze productspecialist binnen één werkdag uw locatie bezoekt en u een aantal demo-modellen toont.

Interesse in de producten van Simian B.V.?
Neem dan een kijkje op Reclameland, Drukland.nl en Flyerzone!

Voordelen Lightline & Basicline dekselbakken

  • Basisafmetingen 300x200 mm, 400x300 mm, 600x400 mm en 800x600 mm
  • Glad en hygiënisch design
  • Robuust en slagvast
  • Laag eigen gewicht en hoog draagvermogen
  • Ook leverbaar als koffer, stapelbak of uitpakbak 
  • Diverse opties; open handgrepen, deksels, vakverdelers en inzetbakken
  • Gemaakt van foodgrade polypropeen
  • Zeer duurzaam; gaat jarenlang mee en 100% recyclebaar

Productcategorieën