Nest-/stapelbakken 600x400 mm

41 resultaten - huidige 1 tot 21. Volgende pagina.

Kunststof nestbare stapelbakken 600 x 400 mm

Nest-/stapelbare bakken gebruikt u wanneer u weinig ruimte heeft voor opslag van lege bakken. Lege nestbare bakken leveren al gauw een volume besparing op van 70%. Door de bakken een halve slag te draaien kan hij gestapeld worden; ideaal in grote productieruimtes.

Waarom nestbare stapelbakken van 600×400 mm gebruiken?

De basisafmeting 600×400 mm is de meest voorkomende afmeting bij kunststof nestbare stapelbakken. Vanwege de euronorm afmeting passen er altijd vier bakken per slag op een europallet (1.200 x 800 mm) en vijf bakken op een blokpallet (1.200 x 1.000 mm), waarbij de ruimte op de pallet optimaal benut wordt. Nestbare stapelbakken zijn ook verkrijgbaar in de afmeting 800×600 mm en enkele overige afmetingen. Uiteindelijk is 600 x 400 mm ook de meest verkochte afmeting omdat deze afmeting nog goed op te tillen en te handelen is door één persoon.

Nestbare stapelbakken zijn hygiënisch

Om ervoor te zorgen dat de bakken goed te nesten zijn, en dus goed in elkaar kunnen schuiven, dienen de wanden van de bak glad afgewerkt te zijn, zonder al teveel ribstructuren. Dat maakt nestbare stapelbakken praktisch en hygiënisch in gebruik. Door de conische vormgeving (kleine bodem ten opzichte van grote opening) zijn nestbare stapelbakken makkelijk te legen.

Offerte op maat

Ons programma bevat diverse typen nest-/stapelbare bakken. Wilt u advies bij de keuze van de juiste kunststof bak voor uw toepassing? Of direct een offerte ontvangen? Neem dan contact op met onze productspecialisten, zij zijn u graag van dienst!