Silverline AKL Bakken

22 resultaten - huidige 1 tot 21. Volgende pagina.

Silverline bakken voor geautomatiseerde magazijnen

De stabiele Silverline euronorm stapelbakken voldoen aan de eisen van de hedendaagse opslag- en transportlogistiek. Deze kunststof bakken zijn geschikt voor opslag van kleine onderdelen en bij uitstek toepasbaar in transporttechniek, op rollenbanen en transportbanden.

Silverline stapelbakken zijn beschikbaar in gestandaardiseerde basisafmetingen zodat ze gemakkelijk kunnen worden gestapeld op europallets (1.200x800 mm) en industrie pallets (1.200x1.000 mm). De standaard euronorm afmetingen maken het mogelijk om de stapelbare bakken ruimtebesparend op te slaan en te vervoeren. De Silverline serie is leverbaar in de volgende basismaten: 300x200 mm, 400x300 mm, 600x400 mm en 800x600 mm. 

De uiterst stabiele industriële stapelbak is ideaal voor transport en opslag binnen een magazijn. Ze zijn ontworpen voor zowel handmatige handeling als voor gebruik met geautomatiseerde transporttechnologie, op rollenbanen en in doorschuifsystemen.

De Silverline serie heeft standaard dichte zijwanden en een gladde bodem. Afhankelijk van de toepassing en de benodigde belasting kan deze worden uitgerust met andere opties zoals een versterkte rib- of sandwichbodem. Er is ook een keuze tussen open en gesloten handgrepen.

Voor flexibele compartimentering kan de kunststof bak worden voorzien van polystyreen tussenschotten. Voor dit doel kunnen zijwanden worden voorzien van sleuven, zodat er eenvoudig schotten ingeklikt kunnen worden en de bak in compartimenten kan worden opgedeeld. 

Andere accessoires zoals inzetbakken, losse deksels, scharnierende deksels of krokodildeksel en transportwagens zijn tevens beschikbaar.