Schiphorst Deventer (4)

Over ons

Logistieke oplossingen in kunststof

Logistieke oplossingen in kunststof

Logistiek draait om efficiëntie. Met goed geoliede werkprocessen en betrouwbaar materiaal. Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V. ondersteunt u daarbij met de ontwikkeling, productie en distributie van kunststof ladingdragers.

Kwaliteit als sleutel

Kiezen voor kunststof is kiezen voor duurzaamheid. Kunststof is hygiënisch in gebruik, gemakkelijk te onderhouden, gaat tot tientallen jaren mee en is volledig recyclebaar. Bovendien is het aan te passen aan de specifieke wensen en behoeften van iedere branche of organisatie. Dat weten wij als geen ander. Schiphorst beschikt over meer dan 60 jaar kennis en ervaring in het ontwikkelen en leveren van kunststof bakken, pallets en palletboxen en aanverwante artikelen. We zijn als totaalleverancier actief in zowel de food als de non-foodsector, waardoor we ieder bedrijf een logistieke oplossing bieden.

Unieke kunststof ladingdragers

Naast een breed standaard assortiment beschikt Schiphorst over een eigen Research & Development-afdeling die samen met u een uniek product creëert. Van een standaard ladingdrager met kleine aanpassingen tot een op maat gemaakte ladingdrager voor uw specifieke material handling system. Onze spuitgietmachines maken kwaliteitsproducten die voldoen aan DIN en ISO 9001:2000 normen. Om uw werkproces nog efficiënter te maken kunnen wij uw kunststof ladingdragers een eigen identificatie meegeven door middel van reliëf-, hotstamp- of zeefbedrukkingen. We kunnen ze zelfs voorzien van een meegespoten barcode-etiket, al dan niet voorzien van RFID.

Onderdeel van de bekuplast group

Schiphorst is onderdeel van de bekuplast group. Dit voormalige familiebedrijf uit Ringe (D) groeide uit tot een Europese marktleider op het gebied van herbruikbare kunststof ladingdragers, met vier locaties in Duitsland, Polen en Nederland. De bekuplast groep werkt met meer dan 500 gepassioneerde medewerkers aan het continu verbeteren van logistiek, door de productie en distributie van duurzame kwaliteitsproducten. Bekuplast is gecertificeerd volgens ISO:9001, ISO:14001 en ISO:50001.

Meer informatie?

Weet u niet precies wat u nodig heeft, of zoekt u juist een zeer specifiek product? Onze productspecialisten helpen u graag verder! Bel +31(0)570 622 944 of stuur een e-mail naar sales@schiphorstbv.nl.