Bekuplast_Schiphorst.jpg

Duurzame kwaliteit uit eigen fabriek

Logistieke oplossingen in kunststof

Duurzame oplossingen in logistiek

Logistiek draait om efficiëntie. Met goed geoliede werkprocessen en betrouwbaar materiaal. Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V. ondersteunt u daarbij met de ontwikkeling, productie en distributie van kunststof bakken, pallets en palletboxen. Hoe wij daar invulling aan geven leest u bij onze visie, missie en kernwaarden.

Een duurzame visie

Bij Schiphorst werken we aan duurzame logistiek. Aan een sector die zich ontwikkelt met oog voor mens en milieu. Dat doen we door het faciliteren van efficiënte distributie en het beperken van grondstofgebruik. We produceren en distribueren herbruikbare kunststof ladingdragers met een lange levensduur.

Daarnaast recyclen we ladingdragers die afgeschreven of onbruikbaar zijn. Deze worden gescheiden, gesorteerd, vermalen en omgesmolten tot granulaatkorrels, die we gebruiken voor de productie van nieuwe ladingdragers.

Dat doen we niet alleen voor onze eigen organisatie. We geven klanten de mogelijkheid om afgeschreven kunststof ladingdragers te laten recyclen en het verkregen gerecyclede granulaat te gebruiken voor de productie van nieuwe ladingdragers. Op die manier werken we samen met onze klanten aan circulaire productie en een duurzame markt.

Duurzaamheid.jpg

Kwaliteit als sleutel

Kiezen voor kunststof is kiezen voor duurzaamheid. Kunststof is hygiënisch in gebruik, gemakkelijk te onderhouden, gaat tot tientallen jaren mee en is volledig recyclebaar. Bovendien is het aan te passen aan de specifieke wensen en behoeften van iedere branche of organisatie. Dat weten wij als geen ander. Schiphorst beschikt over meer dan 60 jaar kennis en ervaring in het ontwikkelen en leveren van kunststof bakken, pallets en palletboxen en aanverwante artikelen. We zijn als totaalleverancier actief in zowel de food als de non-foodsector, waardoor we ieder bedrijf een logistieke oplossing bieden.

over-schiphorst-22-800x533.jpg

Unieke kunststof ladingdragers

Naast een breed standaard assortiment beschikt Schiphorst over een eigen Research & Development-afdeling die samen met u een uniek product creëert. Van een standaard ladingdrager met kleine aanpassingen tot een op maat gemaakte ladingdrager voor uw specifieke material handling system. Onze spuitgietmachines maken kwaliteitsproducten die voldoen aan DIN en ISO 9001:2000 normen. Om uw werkproces nog efficiënter te maken kunnen wij uw kunststof ladingdragers een eigen identificatie meegeven door middel van reliëf-, hotstamp- of zeefbedrukkingen. We kunnen ze tevens voorzien van een meegespoten barcode-etiket, al dan niet voorzien van RFID.

over-schiphorst-24-800x533.jpg

Schiphorst onderdeel van de bekuplast group

Schiphorst is onderdeel van de bekuplast group. Dit voormalige familiebedrijf uit Ringe (D) is uitgegroeid tot Europese marktleider op het gebied van herbruikbare kunststof verpakkingen, met vier locaties in Duitsland, Polen en Nederland. De bekuplast groep werkt met meer dan 500 gepassioneerde medewerkers aan het continu verbeteren van logistiek, door de productie en distributie van duurzame kwaliteitsproducten. bekuplast is gecertificeerd volgens ISO:9001, ISO:14001 en ISO:50001.

Certificaten beku_group.jpg