Duurzame oplossingen in logistiek

Logistiek draait om efficiëntie. Nu en in de toekomst. Met goed geoliede werkprocessen en betrouwbaar materiaal. Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V. ondersteunt u daarbij met de ontwikkeling, productie en distributie van kunststof ladingdragers. Hoe wij daar invulling aan geven leest u bij onze visie, missie en kernwaarden.

We hebben een breed en kwalitatief assortiment dat voor een groot deel door onze eigen R&D is ontwikkeld en in onze fabriek is geproduceerd. Dichter bij de bron kopen kan dus niet.

over-schiphorst-22-800x533.jpg

Kwaliteit als sleutel

Kunststof ladingdragers staan voor duurzaamheid. Ze zijn hygiënisch in gebruik, gemakkelijk te onderhouden, gaan tot tientallen jaren mee en zijn recyclebaar. Iedere branche heeft echter zijn eigen wensen en behoeften. Dat weten wij als geen ander. Schiphorst, onderdeel van de bekuplast Groep te Ringe (D), staat voor 60 jaar kennis en ervaring in het ontwikkelen en leveren van kunststof bakken, pallets en palletboxen en aanverwante artikelen. We zijn als totaalleverancier actief in zowel de food als de non-foodsector, waardoor we vrijwel elk bedrijf een logistieke oplossing kunnen bieden.

Unieke kunststof ladingdragers

Naast een breed standaard assortiment beschikt Schiphorst over een eigen Research & Development-afdeling die samen met u een uniek product kunnen creëren. Van een standaard ladingdrager met kleine aanpassingen tot een op maat gemaakte ladingdrager voor uw specifieke material handling systeem. Onze tientallen spuitgietmachines maken kwaliteitsproducten die voldoen aan DIN en ISO 9001:2000 normen.

over-schiphorst-24-800x533.jpg
Certificaten beku_group.jpg

Kwaliteit en milieucertificaten

Ons doel is dat onze klanten tevreden zijn. Daarom is de kwaliteit voor ons op alle gebieden erg belangrijk. Onze fabriek is al sinds jaren succesvol gecertificeerd volgens de internationale normen en wel:
- ISO 9001:2015 Kwaliteitsmanagement
- ISO 14001:2015 Milieumanagement
- ISO 50001:2011 Energiemanagement
Als onderdeel van ons kwaliteitsmanagement worden alle operationele processen gecontroleerd en geoptimaliseerd in regelmatige audits. De ISO-certificeringen garanderen de hoogste productkwaliteit en de beste service en beschermen tegelijkertijd het milieu en waardevolle bronnen.