httpwww.schiphorstbv.nlwp-contentuploadsin-de-praktijk-zuivelkratten-7.3240x2160

Zuivelkratten in de praktijk

Zuivelboerderij 'de Knapenvelder'

Regelmatig gaan we bij klanten op bezoek om te kijken of alles nog naar wens verloopt met onze bakken, kratten en pallets. We kunnen dan meteen foto’s maken van onze producten in de praktijk. Zo kunnen we u weer laten zien hoe u onze kunststof ladingdragers in kunt zetten als logistieke oplossing in úw bedrijf.

Zuivelkratten bij ‘de Knapenvelder’

Gisterochtend waren we op bezoek bij zuivelboerderij De Knapenvelder in Raalte. Hier wordt op ambachtelijke wijze de heerlijkste zuivel bereid met melk van eigen koeien. Dit hele proces wordt op eigen erf in een eigen productieruimte uitgevoerd. De zuivel wordt ter plaatse vers verpakt in kunststof flessen en opgeslagen in onze Basicline kratten. Vervolgens gaan de producten de eigen landwinkel in of worden ze met krat en al bezorgd bij afnemers in de omgeving. De kratten zijn voorzien van de naam van de zuivelboerderij en komen zo via een ruilsysteem weer retour. Meer informatie over de ambachtelijke producten van de Knapenvelder vindt u op deknapenvelder.nl

Basicline zuivelkratten

Basicline stapelbakken zijn bij uitstek geschikt als zuivelkrat omdat de geperforeerde modellen voorzien zijn van een versterkte ribbodem. Daardoor biedt het kratje ondanks de perforatie in de wanden en bodem een stevig draagvermogen aan zware producten zoals literflessen gevuld met zuivelproducten. De perforatie is nodig om gekoelde lucht langs de flessen te leiden voor het versbehoud van de producten. De kratten hebben een hoogte van 320 mm zodat de zuivelflessen er goed in passen en er voldoende ruimte over is om de kratten goed aan te pakken door de ergonomische, open handgrepen. Dankzij de praktische basisafmeting van 400×300 mm zijn volle kratten niet te zwaar om te tillen en passen ze ideaal op kunststof europallets en euronorm dolly’s.

Zuivelkratten_8.original.format-webp Zuivelkratten_6.original.format-webp

Zuivelkratten kopen

Bent u ook op zoek naar zuivelkratten? Bekijk ons assortiment online en vraag direct een offerte aan!