Winkelmand

Broodkratten

7 resultaten.

Kunststof broodkratten

Wat zijn broodkratten

Broodkratten zijn euronorm kratten met een zeer grove perforatie. Dankzij de grove perforatie zijn de kratten bij uitstek geschikt voor het opslaan en vervoeren van brood. Wanneer vers brood in een (te) dicht krat zou worden verpakt verliest het zijn knapperige smaak en structuur. Broodkratten zijn voorzien van extra verstevigende ribstructuren aan de zijkanten en in de bodem, zodat ze ondanks de grove perforatie toch een hoog draagvermogen bieden en makkelijk kunnen concurreren met andere type kratten van industriële kwaliteit.


Afmetingen en kleuren broodkratten

Plastic broodkratten zijn verkrijgbaar in de euronorm afmeting 600x400 mm en in hoogtes van 90, 100, 150, 240, 320 en 410 mm. Standaard zijn de kratten verkrijgbaar in de kleuren grijs, bruin, rood, groen, blauw en geel. Bij afname van grote aantallen kratten is het mogelijk om AGF kratten in uw eigen huisstijlkleur te laten produceren. Wanneer dat geen optie is kunt u de kratten ook laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of uw logo.


Andere functie

Dankzij de grove perforatie zijn deze kratten ook zeer geschikt als glazenkratten. De glazen kunnen dan in het krat afwasmachine in, zodat ompakken niet nodig is. Door de grove perforatie kan het afwaswater goed bij de glazen komen en bovendien drogen de glazen na het wassen snel weer op. Kijk hier voor vakverdelers waarmee een broodkrat tot glazenkrat kan worden omgetoverd.


Bekijk ook onze vleeskratten en AGF-kratten

Naast een uitgebreid assortiment kunststof ladingdragers voor het bakkerijwezen bieden we ook specifieke kratten, pallets en palletboxen aan voor de vleesverwerkende industrie en voor de AGF-industrie. Bekijk hier ons assortiment per branche.


Offerte aanvragen voor een prijs en advies op maat

Ons programma bevat ruim 120 verschillende typen stapelbakken. Wilt u vrijblijvend advies bij de keuze van de juiste bak voor uw toepassing? Of wilt u direct een offerte ontvangen? Neem dan contact op met onze productspecialisten, zij zijn u  graag van dienst!