Uitpakkratten

19 resultaten.

Kunststof uitpakbakken en grijpbakken voor magazijnopslag

Uitpakbakken, ook wel bekend als grijpbakken, zijn ideaal voor magazijnopslag en orderpicken. De ruime euronorm stapelbakken met kenmerkende opening aan één korte zijde zijn geschikt voor het opslaan van de meest uiteenlopende artikelen.

Grijpbakken bieden efficiënte en georganiseerde opslagruimte voor kleine onderdelen, gereedschappen en diverse goederen. Ze maken het gemakkelijk om items te sorteren en terug te vinden, waardoor de productiviteit in werkruimtes wordt verhoogd. Bovendien zijn grijpbakken duurzaam en herbruikbaar, waarmee ze een milieuvriendelijke oplossing zijn voor opslag en transport.

Uitpakbakken van slagvast polypropeen

De uitpakbakken van Schiphorst zijn van industriële kwaliteit. Deze bakken en kratten zijn gemaakt van hoogwaardig polypropeen en daarmee bestand tegen slijtage, corrosie en de meeste chemicaliën. Ze zijn zowel geschikt voor binnen- als buitentoepassingen. Dankzij de unieke ribstructuren in het design van deze bakken zijn ze ook nog eens heel vormvast en stevig.

Waar kun je grijpbakken voor gebruiken?

Grijpbakken worden vaak gebruikt voor het opslaan, sorteren en transporteren van kleine onderdelen, gereedschappen en goederen voor de verkoop. Dit in een breed scala aan toepassingen en industrieën. Hier zijn enkele veelvoorkomende voorbeelden van waarvoor grijpbakken worden gebruikt:

Magazijnen: grijpbakken worden vaak gebruikt om kleine items zoals bouten, moeren, schroeven en spijkers te organiseren en op te slaan in magazijnen.
Productie: grijpbakken worden gebruikt om kleine onderdelen te sorteren en te transporteren in productieomgevingen zoals assemblagelijnen.
Detailhandel: grijpbakken worden gebruikt om kleine producten zoals elektronica-accessoires, cosmetica en speelgoed op te slaan en te organiseren in winkels.
Garage en werkplaats: grijpbakken worden gebruikt om gereedschappen en kleinere onderdelen op te slaan in garages en werkplaatsen, waardoor ze gemakkelijk toegankelijk zijn en de werkruimte georganiseerd blijft.
Webwinkeliers: grijpbakken worden gebruikt om goederen in op te slaan die orderverzamelaars via de uitpakopening makkelijk eruit kunnen halen.
Medische en farmaceutische industrie: grijpbakken worden gebruikt om kleine medische instrumenten en apparaten te organiseren en op te slaan in ziekenhuizen, klinieken en apotheken.

Welke verschillende soorten uitpakkratten zijn er?

Bij Schiphorst onderscheiden we drie soorten uitpakkratten:

  • Bakken met open uitpakopening
  • Bakken met een afsluitbare uitpakopening, ofwel uitpakbakken met klep
  • Verhoogbare uitpakkratten

De bakken met een open uitpakopening zijn het meest gangbaar. Deze zijn het makkelijkst in gebruik, omdat je geen klep hoeft te openen en er een ruime opening in zit. Van deze uitvoering zijn dan ook veel verschillende afmetingen verkrijgbaar, zodat er voor nagenoeg elk product een passende uitpakbak te krijgen is.

Afsluitbare uitpakbakken worden gebruikt voor goederen die extra veilig en stofvrij moeten worden opgeslagen. Ze hebben een uitpakklep op één korte zijde die met één hand geopend kan worden, waardoor er een ruime uitpakopening ontstaat. Ook deze bakken zijn in diverse euronorm afmetingen leverbaar.

Het verhoogbare uitpakkrat heeft een afmeting van 600x400x255 mm. Over de lange zijden heeft deze krat uitpakhoogtes van 10 mm. Bij dit krat zijn verhogingstukken voor de hoeken verkrijgbaar waarmee de uitpakhoogte naar wens met 5 mm, 10 mm en 15 mm verhoogd kan worden.

Van uitpakbak tot magazijnsysteem

Losse grijpbakken en uitpakkratten zijn stabiel stapelbaar tot grote hoogte. Op die manier kunnen er makkelijk magazijnmuren opgesteld worden, die in no-time heel veel opslag units creëren. Door de bakken op een bijpassend verrijdbaar onderstel te plaatsen, kan de magazijnopstelling ook nog eens vlot en efficiënt heringedeeld worden.

Kijk ook eens bij onze kant en klare (Rolling) Storage Walls of vraag een vrijblijvende maatwerkofferte aan waarbij wij de indeling afstemmen op uw magazijnruimte.