Winkelmand

Kunststof doseervaten en opslagtanks

1 tot en met 21 van 41 resultaten.

Kunststof doseervaten en opslagtanks van Schiphorst

Op deze pagina treft u verschillende kokervormige LLDPE opslagtanks met een nauwkeurig aansluitend schroefdeksel met EPDM pakking. Hierin kunnen behalve water ook vetten en chemicaliën worden opgeslagen. Kunststof opslagtanks zijn volledig vloeistofgeschikt. De opslagvaten en doseertanks zijn multi-inzetbaar, dus voor zowel water als chemische stoffen. Omdat een keuze voor het juiste vat vaak zeer nauw luistert, adviseren we u contact op te nemen met onze productspecialisten voor een zorgvuldige oriëntatie om voor uw ladingtype de veiligste en beste opslagtank tegen de gunstigste prijs te vinden. Op de overzichtspagina kunt u filteren op kleur en aantal. Tevens kunt u per opslagtank en doseervat de technische tekenign bekijken en een PDF-bestand downloaden met alle technische gegevens en specificaties per tank.

Aanbod vaten en manden van Schiphorst

Naast doseervaten en opslagtanks vindt u in ons assortiment ook:

  • HDPE vaten  (vaten voor opslag van grondstoffen in o.a. Bakkerijen, slagerijen, restaurantkeukens etc.)
  • Ronde vaten (geschikt als opvangbakken voor doseervaten)
  • Wijdmondse vaten (lucht- en waterdichte vaten, worden veel ingezet voor opslag van grondstoffen en in de farmaceutische industrie)
  • Industriële manden  (worden veel ingezet als wasmanden in de AGF sector en in de visverwerkende industrie)

De voordelen van de opslagtanks van Schiphorst BV

De opslagtanks zijn; - hygiënisch in gebruik - makkelijk te reinigen - levensmiddelengeschikt (conform EU Ver. 10/2011) - licht in gewicht - bestand tegen uiteenlopende temperaturen - voorzien van een ruime opening ten behoeve van schoonmaak en onderhoud - UV-bestendig - verkrijgbaar in zowel liggende als staande modellen, ze zijn eenvoudig te plaatsen en kunnen zowel ondergronds als bovengronds worden gebruikt

Verschillende formaten tanks (op inhoud)

Hieronder treft u een overzicht van de maatvoering van onze collectie opslagtanks: 60 liter 115 liter 215 liter 310 liter 500 liter 600 liter 810 liter 1.320 liter 1.425 liter 1.475 liter 1.600 liter 1.690 liter 1.710 liter 2.000 liter 2.050 liter 2.250 liter 2.850 liter 2.370 liter 3.050 liter 3.380 liter 3.550 liter 7.850 liter 10.000 liter

Doseercontainers voor waterbehandeling

Wanneer leidingwater of grondwater wordt gebruikt in een fabrieksproces noemen we dit proceswater. Wanneer proceswater wordt gebruikt voor producten voor menselijke consumptie, dan worden er hoge eisen gesteld aan de kwaliteit van dit proceswater. Om aan deze eisen te kunnen voldoen moet het water bijna altijd behandeld worden. Voor deze behandeling wordt een doseerstation of doseerinstallatie gebruikt waarmee additieven aan het water toegevoegd kunnen worden. Zo’n station bevat onder meer een pomp, diverse meters en uiteraard ook een doseervat. Vaak wordt het doseervat in een rond open vat geplaatst, welke dienst doet als lekbak. Een goed doseervat voor deze toepassing voldoet aan de volgende eigenschappen: levensmiddelengeschikt, uv-bestendig, uitstekend chemisch resistent en is geproduceerd volgens rotatiegietproces (naadloos, spannings- en breukvrij). [vc_row][vc_column][fancybox_gallery amount_of_images_per_row="2" title="Vaten" image_1="26592,26591"][/vc_column][/vc_row]

Opslagtank voor chemicaliën ofwel vloeistof opslagtanks

PE opslagtanks zijn bij uitstek geschikt voor de opslag van chemicaliën. Kunststof opslagtanks zijn hygiënisch in gebruik (makkelijk schoon te houden) en chemisch resistent. Wilt u weten of deze plastic opslagtanks geschikt zijn voor uw specifieke chemische omstandigheden? Vraag dat dan na bij onze productspecialist ‘Doseervaten en Opslagcontainers’ Carolien Ballast.

Onze tanks zijn gemaakt volgens het rotatiegiet proces: naadloos, spannings- en breukvrij

Door middel van rotatiegieten is het mogelijk om de tanks geheel nadenvrij te produceren. Hiermee kunnen wij de veiligheid tot het uiterste garanderen. Bij bepaalde chemicaliën kunt u natuurlijk geen lekkage of ander euvel riskeren. De tanks uit onze collectie komen door elke denkbare brandweer of auditcontrole, wat u als klant gerust zal stellen.

Groot voordeel: opslagtanks zijn multi-inzetbaar

Onder de vele toepassingen waarvoor tanks worden gebruikt zien we onder andere de opslag van regenwater.  In de agrarische sector slaan boeren hun dieselolie erin op, een zwembad de voorraad chloor en in de industrie vloeistoffen uiteenlopend van proceswater tot olie of zoutzuur. In de praktijk zien we bij onze klanten dat ze onze opslagtanks gebruiken als onder andere watertank, dieseltank, brandstoftank, olietank of vuilwatertank. Door een tank in te graven kunnen veel ondernemers vaak hun kostbare ruimte sparen.

Offerte op maat

Wilt u advies bij de keuze van de juiste tank voor uw toepassing? Of direct een offerte ontvangen? Neem dan contact op met onze productspecialisten, zij zijn u graag van dienst!