Distributiebakken van gerecycled pp

7 resultaten.

Distributiebakken van gerecycled pp

Distributiebakken bieden veel transportgemak. De stevige constructie van de bakken biedt optimale bescherming aan de te transporteren goederen. De bakken kunnen stabiel gestapeld worden en kunnen tijdens het vervoer verzegeld worden. Eenmaal op locatie en uitgepakt kunnen de herbruikbare bakken worden genest. Dit betekent dat ze in elkaar passen, waardoor kostbare opslagruimte wordt bespaard.

Milieubewuste keuze 

Werken met kunststof bakken is duurzaam. Wanneer men kiest voor kunststof bakken van industriële kwaliteit kan men rekenen op een jarenlange levensduur, tot wel tientallen jaren lang. Dat geldt ook voor deze distributiebakken die kenmerkend extra duurzaam zijn, want ze zijn gemaakt van gerecyceld polypropeen. Deze grondstof is geproduceerd uit onder andere oude polypropeen kratten en bakken. Bovendien zijn deze distributiebakken  aan het van hun levensduur opnieuw geheel te recyclen, wat past binnen een circulaire economie.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over dit product of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem vandaag nog contact op, onze productspecialisten zijn u graag van dienst!