Vakverdelers voor stapelbakken

14 resultaten.

Vakverdelers voor stapelbakken

Gebruik de vakverdelers van Schiphorst in kunststof stapelbakken voor het overzichtelijk opslaan en transporteren van glaswerk, servies en overige kwetsbare producten.

Voordelen van vakverdelers

Onze vakverdelers zijn bij uitstek geschikt voor het veilig opslaan en transporteren van glazen, mokken, kopjes etc. De vakken bieden overzicht, voorkomen dat de producten tegen elkaar aan schuren of stoten en beschermen zo de producten tegen krassen en breuken.

Toepassing van vakverdelers

Vakverdelers vergemakkelijken het opslaan van producten met incourante vormen en worden het meest gebruikt om glazen mee op te slaan. De afmetingen van vakverdelers zijn afgestemd op euronorm kratten van 600x400 mm. Deze zijn handzaam en goed te tillen.

Vakverdelers voor stapelbakken worden met name gebruikt in de horeca. Behalve in restaurants en cafés, waar ze vakverdelers in glazenkratten gebruiken voor opslag van extra voorraden glaswerk, zijn de verdelers onder meer gewild bij sportkantines, clubgebouwen en bij cateraars die op locatie werken. Ook verhuurders van party-materialen gebruiken vakverdelers in stapelkratten, zodat het glaswerk makkelijk en veilig vervoerd kan worden.

Vakverdelers in diverse uitvoeringen

Vakverdelers zijn verkrijgbaar met 6, 12, 15, 24 en 40 vaste vakken. Onze vakverdelers sluiten perfect aan op onze Basicline- en broodkrattenserie. De verdelers zijn voorzien van kleine ribben aan de rand, waardoor ze stabiel aansluiten op de kratwanden. Beide series zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, zodat er voor nagenoeg elke hoogte glaswerk of servies een passende combinatie verkrijgbaar is. Daarnaast passen de vakverdelers ook in de meeste standaard euronorm kratten en stapelbakken van andere merken.

Vakverdelers voor stapelbakken zijn verkrijgbaar met en zonder handgrepen. De versie met handgrepen wordt gebruik om bovenin een hogere bak te hangen. Op de bodem van de bak wordt dan een verdeler zonder handgreep geplaatst.

Op zoek naar een compleet glazenkrat in plaats van losse vakverdeler? Bekijk alle mogelijke combinaties hier.

Vakverdeelstrips

Met vakverdeelstrips kunnen vakken op maat worden gecreëerd. Deze strips kunnen op eenvoudige wijze op maat worden gezaagd, zodat men naar eigen inzicht de lengte kan bepalen. Vakverdeelstrips zijn verkrijgbaar in vier verschillende hoogtes: 50 mm, 100 mm, 150 mm en 200 mm.

Offerte of advies over vakverdelers?

Bel vandaag nog met onze productspecialisten, zij zijn u graag van dienst! De vakverdelers en complete glazenkratten zijn ook rechtstreeks in onze webshop te bestellen. Volg daarvoor de link vanaf de productpagina.