Retail

Kunststof bakken voor de Retail branche

De Retail branche betreft het leveren van fysieke goederen voor persoonlijk gebruik aan de consument en wordt ook wel detailhandel of kleinhandel genoemd. Vaak heeft de retailer een klein magazijn tot zijn beschikking voor opslag van winkelvoorraden en moet men creatief met opslagruimte omgaan. Schiphorst biedt een aantal praktische kunststof ladingdragers die bijdragen aan het efficiënt gebruik en optimaal benutten van relatief kleine opslagruimtes.

Welke bedrijven vallen er onder de retail sector?

Schiphorst biedt voor nagenoeg elke branche passende kunststof ladingdragers. Dus ook voor de meeste retailers is er een praktisch opslagmiddel voor handen. Wij leveren onder meer bakken en kratten aan:

  • Kledingwinkels
  • Apothekers
  • Auto-onderdelenwinkels en fietszaken
  • Computerzaken en telefoonwinkels
  • Drogisterijen
  • Juweliers
  • Huishoudwinkels
  • Tuincentra
  • Speelgoedwinkels
  • Sportartikelenwinkels

Kunststof magazijnbakken voor gebruik in de retail

Kunststof bakken en kratten zijn bij uitstek geschikte opslagmiddelen voor retailers, omdat kunststof praktisch en hygiënisch in gebruik is. Het is glad en daarmee makkelijk schoon te houden en te reinigen. Het is licht in gebruik en dat is ideaal voor de retailer die toch regelmatig met de hand voorraden moet verplaatsen. Kunststof is vormvast, slagvast en maatvast. Het is vochtbestendig en de industriële bakken en kratten van Schiphorst gaan jarenlang mee, tot wel decennia lang!

Kunststof bakken kopen bij Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V.

Opslagbakken
Euronorm opslagbakken van de Basicline stapelbakkenserie doen het goed in elk magazijn. De serie is verkrijgbaar in een zeer brede range basisafmetingen van 200x150 mm, 300x200 mm, 400x300 mm, 600x400 mm en 800x600 mm. Voor de handzame 600x400 mm variant zijn er inzetbakken beschikbaar, zodat de bak kan worden opgedeeld in 2, 4, 6 of 8 vakken. Ideaal voor het opslaan en ordenen van kleinere onderdelen en goederen.

Uitpakkratten
Met uitpakkratten kan elke magazijnruimte in een handomdraai worden omgetoverd tot een praktisch magazijn met tientallen pick-units. Meer weten? Laat u inspireren door het magazijn van Studio Anneloes. Door de uitpakbakken op een transportkarretje te plaatsen kan het magazijn naar gelang het seizoen of andere voorraadwisselingen eenvoudig worden heringericht.

Magazijnbakjes
Kleine magazijnbakken met uitpakopening, ook wel bekend als grijpbakken, zijn onontbeerlijk in werkplaatsen en in winkels die kleine objecten verkopen. Denk hierbij aan autowerkplaatsen en hobbywinkels, maar ook aan de werk- en opslagruimtes van tandartsen en huisartsen.

Magazijnsystemen
Magazijnsystemen zijn complete sets van uitpakbakken, vaak verrijdbaar. U bestelt deze complete sets makkelijk en snel via onze webshop. Een sprekend voorbeeld van een magazijnsysteem is het Rolling Storage System, een bekend fenomeen in Europese drogisterijwinkels. Voor velen is het wel een bekend beeld; de drogisterijmedewerker die met een Rolling Storage System door de gangpaden manoeuvreert om her en der vakken bij te vullen. Met het Rolling Storage System wordt als het ware de magazijnstelling mee de winkel in genomen, zodat ompakken of vervelend sjouwwerk niet nodig is.

Advies op maat

Voor advies aangaande welk systeem of welk type bak het beste past binnen uw magazijn en winkelvoering, zijn onze productspecialisten u graag van dienst. Profiteer van onze jarenlange kennis over magazijnopslag en informeer vrijblijvend naar een passende oplossing!