Chemie

Kunststof ladingdragers voor chemische toepassingen

Op deze pagina vindt u een verzameling van kunststof ladingdragers die veel worden toegepast bij het opslaan en toepassen van chemische stoffen. De kunststof vaten en pallets in deze categorie zijn bestand tegen de meeste chemicaliën en zijn bovendien hygiënisch in gebruik dankzij hun glad afgewerkte vormgeving.

Doseervaten, chemietanks en chemievaten

Onze chemievaten en -tanks zijn gemaakt van hoogwaardig low density polyethyleen en worden naadloos geproduceerd middels rotatie spuitgieten. Ze zijn vrijwel geheel breuk-, naad- en spanningsvrij, hebben hoge wanddikten en gladde binnenwanden. Wanneer de toepassing dit vereist kunnen containers op verzoek met een hogere wanddikte worden vervaardigd. De vaten zijn UV-bestendig en levensmiddelengeschikt. Alle modellen zijn standaard voorzien van een niveauaanduiding (in liters) en hebben vlakke delen waar hulpstukken op kunnen worden geassembleerd.

Kunststof lekbakken

Op de pagina ‘Kunststof lekbakken’ vindt u opvangpallets die middels rotatiegieten zijn gemaakt van hoogwaardig polyethyleen. De lekbakken zijn naadloos, spannings- en breukvrij, hebben een hoge wanddikte, gladde binnenoppervlakken en een hoge maatvastheid. Alle lekbakken van de WR-serie zijn goedgekeurd door DIBt (Deutsches Institut für Bautechnik, Berlin). De lekbakken worden aangeboden in standaard Europese palletafmetingen (1.200x800 mm en 1.200x1.000 mm) zodat ze goed aansluiten op de Belgische en Nederlandse logistieke omgevingen, zoals magazijnen en werkplaatsen.

Kunststof pallets voor de chemie

In de categorie ‘Kunststof pallets voor de chemie’ vindt u een passende selectie uit ons brede en diepe standaard assortiment pallets. Dit betreft stevige pallets die geschikt zijn voor dagelijks en intensief gebruik. U kunt hier kiezen uit de bekende H1-pallets, medium pallets of extra zware heavy duty pallets. De pallets zijn verkrijgbaar in de standaard euroafmetingen 1.200x800 mm en 1.200x1.000 mm en in diverse afmetingen die geschikt zijn voor containervervoer.

Bel of e-mail ons voor advies!

Twijfelt u welke vaten of pallets geschikt zijn voor uw toepassing? Neem dan contact op met onze productspecialisten. Zij zijn al jaren actief in uw branche en kunnen u adviseren bij uw keuze. Desgewenst bezoeken wij u vrijblijvend op uw werklocatie voor een passend advies op maat.