Kunststof bakken

Kunststof bakken in diverse soorten en maten

Onze kunststof bakken worden geproduceerd door middel van het spuitgietproces. Dit biedt de mogelijkheid om complexe vormen te produceren, waarmee op uiteenlopende behoeftes kan worden ingespeeld. Dat heeft ons door de jaren heen een uitgebreid assortiment aan doordachte producten opgeleverd. Lees hier meer over onze stapelbakken, de mogelijkheden en de voordelen.

We hebben een breed en kwalitatief assortiment dat voor een groot deel door onze eigen R&D is ontwikkeld en in onze fabriek is geproduceerd. Dichter bij de bron kopen kan dus niet.

Zijn plastic bakken hetzelfde als kunststof bakken?

We gebruiken de woorden kunststof en plastic allebei als verzamel aanduiding voor het materiaal waarvan bakken en kratten zijn gemaakt, zoals de materialen HDPE (High Density Polytheen) en PP (Polypropeen). Plastic bakken en kunststof bakken zijn dus hetzelfde.

De verschillende soorten kunststof bakken

Naar gelang de toepassing zijn er verschillende  typen bakken verkrijgbaar met elk hun eigen voordeel; zo zijn magazijnbakken voorzien van een handige uitpakopening en worden klapkratten gebruikt wanneer er sprake is van leeg retourtransport om zo op het vrachtvolume te besparen. De volgende type bakken vindt u in ons assortiment:

Maatwerk van kunststof bakken

Voor specifieke toepassingen is het mogelijk om een kunststof bak op maat te laten ontwikkelen. Dat kan enerzijds door het ontwerpen van een compleet nieuwe bak, maar vaak is er ook een oplossing mogelijk door een aanpassing aan te brengen aan een bestaand type. Voor dergelijke projecten hebben we ervaren projectmanagers en een eigen Research en Development afdeling in huis.

Offerte op maat

U kunt bij ons kiezen uit ca. 400 verschillende kunststof bakken. Wilt u advies bij de keuze van de juiste bak voor uw toepassing? Of direct een offerte ontvangen? Neem dan contact op met onze productspecialisten, zij zijn u graag van dienst!