Basicline euronorm stapelbakken

115 resultaten - huidige 1 tot 21. Volgende pagina.

Stapelbare bakken uit de Basicline serie

Basicline stapelbakken zijn onmisbaar in het magazijn. Deze universele kunststof bakken zijn geschikt voor nagenoeg iedere toepassing en brengen orde en overzicht in elk magazijn waar veel producten liggen opgeslagen.

Wat is de Basicline serie?

De Basicline serie is een zeer complete serie euronorm kunststof stapelbakken. Basicline stapelbakken zijn handzaam, duurzaam en erg stevig. Dankzij de gladde wanden zijn deze bakken goed te reinigen en hygiënisch in gebruik. Basicline stapelbakken zijn gemaakt levensmiddelgeschikt PP en daarmee bestemd om met levensmiddelen in aanraking te komen (conform EU verordening Nr. 10/2011).

Soorten stapelbakken binnen de Basicline serie

De Basicline serie is verkrijgbaar in de basisafmetingen 200x150 mm, 300x200 mm, 400×300 mm en 600×400 mm. De beschikbare hoogtes zijn 90 mm, 120 mm, 170 mm, 220 mm, 270 mm en 320 mm. Binnen deze stapelbakkenserie kennen we vijf verschillende varianten;

  • geperforeerde stapelbakken
  • dichte stapelbakken
  • uitpakbakken
  • dekselbakken
  • koffers

Vochtige producten en goederen opslaan

Werkt u met producten waar lekwater uit voortkomt? Of pas gewassen producten? Dan biedt een geperforeerd krat de uitkomst. De perforatie in de wanden zorgt voor een goede doorluchting waardoor de producten sneller drogen. Tegelijkertijd wordt lekwater afgevoerd door de perforatie in de bodem. Lekwater op uw op werkvloer voorkomt u eenvoudig door onderaan de stapel te beginnen met een dichte krat.

Verse producten opslaan

Ook voor het opslaan van vers (verpakte) goederen maakt u gebruikt van geperforeerde Basicline stapelkratten. Deze kratten zijn stevig, goed stapelbaar en kunnen de koeling in. Dankzij de perforatie in de wanden en bodem van de kratten circuleert de koele lucht direct langs de producten, waardoor versheid langer gewaarborgd is.

Magazijnbeheer

Het is een bekend beeld; rijen legbordstellingen met dozen vol producten. Dit lijkt handig, want er passen zo veel producten op één vierkante meter. Helaas is het in zo'n magazijn vaak tijdrovend om goederen te verzamelen. Met euronorm Basicline stapelbare magazijnbakken tovert u uw magazijn in een handomdraai om tot een georganiseerde ruimte én kunt u ook veel goederen opslaan op een klein oppervlak. Kies bijvoorbeeld voor een complete Storage Wall, of stel zelf een selectie samen dat aansluit op uw magazijn. Desgewenst brengt onze productspecialist een bezoek aan uw magazijn voor een vrijblijvend advies op maat. 

Offerte op maat

Interesse in een bepaald type bak? Wilt u advies bij de keuze van de juiste bak voor uw toepassing? Of direct een offerte ontvangen? Neem dan contact op met onze productspecialisten, zij zijn u graag van dienst!