Opzetranden voor pallets

2 resultaten.

Opzetranden voor pallets

Schiphorst Transport- en Opslagtechniek BV is gespecialiseerd in de productie en distributie van kunststof pallets en palletbenodigdheden. Dus ook voor het bestellen van palletranden, ook wel bekend als opzetranden voor pallets, bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze kunststof palletranden heeft u als het ware een bouwpakket in handen waarmee u een transportbox creëert. Opzetranden worden in tal van sectoren gebruikt en zijn vooral veel terug te vinden in de machinebouw en de automotive.

Voordelen van kunststof opzetranden

Het vervoer van producten op pallets wordt veiliger en efficiënter bij het gebruik van  palletranden. Opzetranden voor pallets zijn stapelbaar en inklapbaar, wat verschillende nuttige oplossingen biedt qua ruimtebesparing en wat ideaal is op momenten dat u ze niet nodig heeft. Palletranden zorgen er verder voor dat ongedierte, stof, vuil, vocht en andere vloeistoffen veel moeilijker in aanraking kunnen komen met uw producten. 

Ten aanzien van houten opzetranden zijn kunststof opzetranden aanzienlijk lichter, wat ze gebruiksvriendelijker maakt en wat gunstiger is ten aanzien van brandstofverbruik bij transport. Kunststof randen zijn maatvast, nemen geen vocht op en splinteren niet. Bovendien zijn palletranden gemaakt van stevig en slagvast gerecycled pp, waardoor ze jarenlang hergebruikt kunnen worden. Het is daarmee een duurzaam alternatief voor krimpfolie.

Wat zijn de formaten van opzetranden of palletranden?

Wij bieden opzetranden in de meest gangbare palletafmetingen, te weten europalletformaat (1.200 x 800 mm) en blokpalletformaat (1.200 x 1.000 mm). De opzetranden zijn 200 mm hoog en stapelbaar, er kunnen dus ook randen van 400 mm en 600 mm hoog worden gecreëerd. Zoekt u een opzetrand in een andere afmeting? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Meer weten over kunststof opzetranden voor pallets?

Informeer vrijblijvend bij onze productspecialisten, zij zijn u graag van dienst!