Opzetranden voor pallets

14 resultaten.

Opzetranden voor pallets

Schiphorst Transport- en Opslagtechniek BV geldt in Nederland als dé expert op het gebied van pallets en palletbenodigdheden. Dus ook voor het bestellen van palletranden, ook wel bekend als opzetranden voor pallets, bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze kunststof palletranden heeft u in een feite een bouwpakket in handen om boxen te creëren, compleet met deksel. Opzetranden worden in tal van sectoren gebruikt, en dan met name in de machinebouw en de autosector.

De drie grootste voordelen van opzetranden of palletranden zijn:

  1. Het vervoer van producten op pallets wordt veiliger en efficiënter door palletranden.
  2. Opzetranden voor pallets zijn stapelbaar en inklapbaar, wat verschillende nuttige oplossingen biedt qua ruimtebesparing en wat ideaal is op momenten dat u ze niet nodig heeft.
  3. Palletranden zorgen er verder voor dat ongedierte, stof, vuil, vocht en andere vloeistoffen veel moeilijker in aanraking kunnen komen met uw producten.

Wat zijn de formaten van opzetranden of palletranden?

U vindt bij Schiphorst Transport- en Opslagtechniek BV palletranden in alle standaard euronorm maten. We hebben het dan over 600 x 400 mm, 800 x 600 mm, 1200 x 800 mm en 1200 x 1000 mm.  Voor de afmetingen 800 x 600 mm, 1200 x 800 mm en 1200 x 1000 mm is er een bijpassend deksel beschikbaar en kunt u dus complete, afsluitbare kunststof boxen creëren. Mocht u ondanks ons ruime assortiment niet de oplossing vinden die u zoekt, dan onderzoeken we graag samen met u de mogelijkheden voor maatwerk opzetranden voor uw pallets. Wanneer u vragen heeft over bijvoorbeeld de verschillen tussen opzetranden en kunststof palletboxen, of deskundig advies verlangt, neem dan gerust contact op met onze productspecialisten. Wanneer u rechts onderaan deze pagina klikt op het groene balkje met ‘gratis terugbelservice’, krijgt u meteen telefonische hulp van iemand die uw situatie begrijpt en u helpt met het vinden van de juiste oplossing.

Opzetranden van stootbestendig ABS materiaal

Onze randen voor pallets zijn gemaakt van ABS, een zogenaamd copolymeer dat bestaat uit drie stoffen met precies de juiste eigenschappen die nodig zijn voor efficiënt en hygiënisch gebruik van pallets in verschillende sectoren. Hieronder treft u de voordelen van palletranden en opzetranden van ABS:

  1. ABS is zeer stootbestendig omdat het een zeer vormvaste versie van kunststof is.
  2. ABS is handzaam in gebruik en licht van gewicht.
  3. Het is makkelijk te reinigen of onderhouden. Bedenk dat de houten variant dat veel minder is en deze splinters kan loslaten.
  4. Door het gladde oppervlak kunnen er nauwelijks vuil, stof of bacteriën hechten aan de randen van de pallet.