Isolatiecontainers

4 resultaten.

Verrijdbare isolatiecontainers  

Verrijdbare isolatiecontainers zijn bij uitstek geschikt voor het transporteren van kleinere hoeveelheden gekoelde producten. Denk hierbij aan verse levensmiddelen zoals vlees, vis, groenten, bakkersproducten en cateringproducten. De herkenbare blauwe isolatiecontainers zijn gemaakt van hoogwaardig glasvezelversterkt kunststof en afgewerkt met een verstevigend stalen frame. De binnenzijde is uitgevoerd met PU schuimvulling voor het koelhouden van producten. Er zijn extra koelmogelijkheden voor langduriger koelen met eutectische platen of droogijs.

Die wielen zijn standaard uitgevoerd met een geluiddempend rubber loopvlak. De container is voorzien van twee bok- en twee zwenkwielen.

De isolatiecontainers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waardoor voor nagenoeg elke bestel- en bezorgbus een passende container voorhanden is. Dankzij de container hoeft er niet geïnvesteerd te worden in een dure koelwagen. Bovendien kan de container zo de winkel of bedrijfskeuken in worden gereden, waardoor extra uit- en inpakken niet nodig is.

Meer informatie over isolatiecontainers

Meer weten over onze isolatiecontainers? Informeer bij onze productspecialisten en vraag een vrijblijvende offerte aan.