Webwinkeliers en e-commerce

Klapkratten en andere ladingdragers voor e-commerce 'Last-mile-delivery'

Voor de e-commerce biedt Schiphorst verschillende soorten herbruikbare verpakkingen voor zowel het opslaan, het picken als het vervoeren van artikelen. Onze kunststof ladingdragers zijn geschikt voor levensmiddelen en voor non-food artikelen. Verschillende soorten goederen vragen om verschillende oplossingen. Wij bieden u de volgende mogelijkheden:

Kunststof klapkratten voor levensmiddelen

De klapkratten van de Clever-Fresh-Box serie zijn speciaal ontwikkeld voor het transporteren en opslaan van vers voedsel, en voldoen aan alle actuele vereisten voor transport in de food-sector. De unieke, gladde binnenwandstructuur van de klapkratten voorkomt productschade tijdens het transport. Eenmaal geleegd en ingeklapt wordt het volume van de kratten tot 84% verminderd. Dit resulteert in een flinke ruimte- en kostenbesparing bij leeg transport en opslag. Speciale sleufperforatie in de wanden en bodem van de klapkratten zorgt voor de juiste ventilatie voor het versbehoud van het voedsel. 

 

 

Opslagbakken en uitpakkratten voor e-fulfilment

Met de euronorm stapelbakkenserie Basicline biedt Schiphorst een zeer complete bakkenserie aan voor het opslaan, verzamelen en vervoeren van handzame goederen. De bakken zijn verkrijgbaar in de basisafmetingen 200x150 mm, 300x200 mm, 400x300 mm, 600x400 mm en 800x600 mm. Er zijn verschillende varianten te verkrijgen, zoals stapelbakken, uitpakkratten, dekselbakken en koffers, waarmee er voor nagenoeg elke toepassing een geschikte bak voor handen is. Basilcine stapelbakken zijn gemaakt van foodgrade pp. Ze zijn stevig, herbruikbaar en recyclebaar.

Distributiebakken voor veilig transport, Last-Mile-Solutions

Distributiebakken zijn groot en stevig. Ze bieden veel opslagruimte en kunnen tegen een stootje. Nog twee belangrijke voordelen zijn de ruimtebesparing bij leeg transport en de beveiligingsmogelijkheden tijdens het vervoeren. Distributiebakken zijn nestbaar, wanneer ze leeg zijn kunnen ze in elkaar worden geschoven waardoor ze zo'n 75% minder ruimte in beslag nemen in uw magazijn of bestelauto. Ook zijn distributiebakken voorzien van een vast scharnierend krokodillendeksel. Deze sluit de bak helemaal af en kan worden verzegeld middels verzegelclips. Ideaal wanneer u goederen laten bezorgen door een externe transporteur. Dankzij de verzegelclips is het niet mogelijk om de bak onopgemerkt te openen. Wij bieden dsitributiebakken in de basisafmetingen 400x300 mm en 600x400 mm. Deze zijn in verschillende hoogtes verkrijgbaar. De 600x400 mm bakken zijn standaard verkrijbaar met zes verschillende kleuren deksels, zodat het mogelijk is om per goederenstroom een kleursortering aan te brengen.

Handige ruimte-oplossingen voor kleine magazijnen 

Onze magazijnsystemen zijn ideaal voor kleine magazijnen en kleine winkeloppervlaktes. Neem bijvoorbeeld het Schiphorst Rolling Storage System, dit systeem omvat een stapel uitpakkratten op een verrijdbaar onderstel. Vanzelfsprekend maken de wielen het werk lichter voor u of uw medewerkers. De uitpakopening kan per laag naar wens verhoogd worden door verhogingsstukken op de hoeken te plaatsen. Dit systeem is ideaal voor de wat kleinere magazijnen zoals vaak voorkomt bij retailers. Het systeem is onder meer zeer in trek bij drogisterijen en in de farmaceutische sector. Omdat het gaat om een systeem dat verrijdbaar, smal en wendbaar is, kunt u het vrij eenvoudig de winkel inrijden voor het aanvullen van de schappen. Deze manier van werken is ergonomisch verantwoord en op deze manier gaat u efficiënt met uw kleine magazijnruimtes om.

Kunststof palletboxen voor groot volume opslag

Grote artikelen en groete volumes bergt u veilig op met onze kunststof palletboxen. Kunststof palletboxen zijn stevig, vormvast en kunnen makkelijk worden verplaatst middels heftruck of pompwagen. Palletboxen zijn verkrijgbaar met sleeplatten, zodat ze ook in stellingen kunnen worden geplaatst. Met gebruik van een bijpassend deksel bergt u uw goederen stofvrij op en zijn ze beschermd tegen spatwater.

Personalisatie 

U kunt ladingdragers laten personaliseren door deze te laten bedrukken met uw logo of uw webadres. Bij afname van grote aantallen is het mogelijk om kratten in de kleur van uw huisstijl te laten produceren. Ook kunnen kunststof ladingdragers worden voorzien van een barcode, zodat u de goederen kunt scannen t.b.v uw eigen barcodesysteem.

Geautomatiseerde warehousing

Eén van onze specialismes is het ontwikkelen en produceren van kunststof ladingdragers voor geautomatiseerde warehouses. In het recente verleden hebben wij nestbare bakken, verdeelbakken, inklapbare bakken en kunststof trays ontwikkeld voor de geautomatiseerde distributiecentra van onder meer Wehkamp.nl, ICI Paris XL, Technische Unie en Shimano. Ook geïnterreseerd in een maatwerkoplossing voor uw geautomatiseerde magazijn? Leg ons uw vraagstuk voor, dan gaan wij de uitdaging aan! Onze jarenlange ervaring, goede referenties en een hightech R&D afdeling staan garant voor succes.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze oplossingen voor e-commerce en webwinkeliers? Neem dan vrijblijvend contact op met onze productspecialisten om u verder te laten informeren.