Accessoires voor vouwbakken

9 resultaten.

Accessoires voor vouwbakken

Vouwkratten zijn opvouwbare kunststof bakken voor opslag en transport. Kunststof vouwkratten hebben praktische eigenschappen zoals een goede slagvastheid en hoge volumereductie bij opvouwen. Vouwbakken voldoen ook aan voor de hand liggende eisen zoals een hoge stapelbelastbaarheid, een hoog draagvermogen en ergonomisch vormgegeven handgrepen. Wij bieden een breed programma aan verschillende afmetingen en uitvoeringen vouwbakken, waarbij uiteenlopende accessoires verkrijgbaar zijn.

Oplegdeksel voor vouwbakken

Een oplegdeksel voor een vouwbak is een accessoire dat op de bovenkant van de vouwbak wordt geplaatst om de inhoud ervan te beschermen. Het is een plat deksel dat stevig op de randen van de vouwbak rust. Een oplegdeksel ligt los op de bak en kan dus makkelijk weggenomen worden. Oplegdeksels zijn beschikbaar in twee euronorm afmetingen: 400x300 mm en 600x400 mm.

Krokodildeksel voor vouwbakken

Een krokodildeksel is een tweedelig scharnierend deksel. Elk deel is voorzien van grove kartels die bij sluiten in elkaar haken. Dat is waar dit type deksel de naam ‘krokodildeksel’ aan ontleend. Korkiddeksel zijn handig omdat ze na opnenen in twee delen aan de bak hangen, waarbij ze niet in de weg zitten en niet kwijt kunnen raken. Ook krokodildeksels zijn beschikbaar in twee euronorm afmetingen: 400x300 mm en 600x400 mm.

Overvallend deksel voor vouwbakken

Voor vouwbakken van 800x600 mm is een overvallend deksel beschikbaar. Daar waar een oplegdeksel echt alleen boven de bak ligt, valt een overvallend deksel valt met een extra brede over de vouwdak heen. Hierdoor is de inhoud nog beter bestand tegen invloeden van buitenaf. Bovendien geeft dit extra stevigheid aan de deksel. De overvallende deksel voor bouwbakken is voorzien van verstevigende ribstructuren voor extra vormvastheid en draagvermogen.

Verzegelclips en vergrendelclips voor vouwbakken

Vouwbakken met een deksel kunnen worden afgesloten middels verzegelclips. Verzegel- en vergrendelclips zorgen voor een extra beveiligingslaag bij het transporteren van waardevolle goederen of gevoelige materialen. Ze voorkomen dat het deksel per ongeluk wordt geopend en maken het zichtbaar wanneer de deksel bewust is geopend. Een bijkomend voordeel is dat bij het gebruikt van clips de deksels goed dicht blijven zitten.

Etikethouders voor vouwbakken

De etiketraam en etikethouder kunnen worden vastgeklikt op de blauwe vouwbakken. Met deze etiketdragers is het eenvousig om een (niet plakkend) etiket aan te brengen , waardoor de vouwbakken gevrijwaard blijven van stickerresten.

Advies over vouwbakken

Heeft u vragen over onze accessopires voor vouwbakken of wilt u advies bij het uitzoeken van de juiste vouwbak voor uw toepassing? Informeer vrijblijvend bij onze productspecialisten. Zij zijn u graag van dienst!