Facilitair

Kunststof ladingdragers voor school- en gemeenschapsgebouwen

Op deze pagina vindt u een verzameling van kunststof ladingdragers die veel worden toegepast in school- en gemeenschapsgebouwen. Onze kunststof ladingdragers zijn gemaakt van duurzaam en slagvast materiaal en zijn nagenoeg allemaal 100% recyclebaar.

Stapelbakken voor in het schoolgebouw

De toepassingen voor stapelbakken zijn oneindig; van stapelbakken voor dossiers tot en met koffers voor het opslaan van gereedschappen. Dankzij de verschillende varianten zijn de mogelijkheden eindeloos:

  • stapelbakken met dichte wanden en bodem
  • stapelkratten met geperforeerde wanden en bodem
  • koffers met één of twee handgrepen
  • dekselbakken met een grijs of een doorzichtig deksel
  • inzetbakken in vier verschillende maten voor kleine materialen
  • uitpakkratten voor in het magazijn
  • inklapbare stapelbakken, ofwel klapkratten, als ruimtebesparende oplossing

Verrijdbare onderstellen

Voor het verplaatsen van al die kratten is er een handig hulpmiddel: de dolly. Een eenvoudig doch stevig karretje waarmee makkelijk zware stapels kratten verplaatst en opgeslagen kunnen worden. De dolly is standaard verkrijgbaar in verschillende kleuren, verschillende maten en met verschillende wieltypen. Dat laatste is van belang wanneer de dolly zo min mogelijk lawaai moet maken bij het verplaatsen. Door het juiste type wiel te kiezen bij de ondergrond waarover hij verplaatst wordt, wordt er zo min mogelijk geluidsoverlast veroorzaakt. Gebruik de dollykeuzehulp om te bepalen welk type het beste bij uw werkomstandigheden passen. Voor alle andere ladingen kan er gebruik worden gemaakt van de bekende rolcontainer. Onze rolcontainers zijn stevig, ergonomisch in gebruik en hebben een hoog draagvermogen dankzij een staalversterking in het plateau.

Afvalcontainers, niet alleen voor afval

Naast dat afvalcontainers worden gebruikt waar ze oorspronkelijk voor gemaakt zijn, namelijk het bergen van afval, zijn ze ook uitermate geschikt als opslagmiddel voor sportattributen en andere items die over een wat grotere afstand verplaats moeten worden. Denk hierbij aan ballen die de sportzaal in moeten, of sportartikelen die mee moeten naar het sportveld. De opslagcontainers zijn makkelijk te verplaatsen dankzij de handgreep en wielen. Ze zijn in verschillende kleuren en afmetingen verkrijgbaar, zodat er onderscheid kan worden gemaakt per opgeslagen item.

Stellingen van kunststof

Kunststof stellingen zijn uitermate geschikt voor het inrichten van inloopkasten en magazijnen in (school)gebouwen. Deze stellingen zijn stevig, kennen een bijzonder lange levensduur en zijn glad en hygiënisch vormgegeven.  De stellingen zijn makkelijk om maat te leveren en kennen allerlei variaties zoals bankjes voor in kleedruimtes, bakkenkarren, kledingrekken etc. Bijna elke bedachte uitvoering kan gerealiseerd worden. Heeft vele ruimtes in te richten? Dan kunt u gebruik maken van onze gratis inmeetservice. 

Catering

Voor de bedrijfskantine of schoolcatering hebben we een apart assortiment samengesteld met onder meer glazenkratten, serviesbakken en hygiëne bakken. Het hele catering assortiment bekijkt u hier.

Meer informatie nodig?

Op elke productpagina kunt u het betreffende item toevoegen aan een online offerteformulier. U ontvangt binnen één werkdag een offerte van ons. Heeft u vragen of wilt u telefonisch een prijs aanvragen? Dat kan via +31(0)570-622944 . Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30-17.00 uur.