Uitpakkratten

17 resultaten.

Magazijnbakken met uitpakopening voor webwinkeliers

Uitpakkratten, ook wel uitpakbakken of grijpbakken genoemd, zijn ideaal voor webwinkeliers. De stevige stapelbakken in de bekende euronorm afmetingen zijn voorzien van ruime uitpakopeningen zodat er op eenvoudige wijze een wall van pick-units gecreëerd kan worden.

Uitpakkratten ideaal voor gebruik in intralogistiek en opslag

Uitpakbakken zijn verkrijgbaar in drie basisafmetingen: 400x300 mm, 600x400 mm en 800x600 mm. Dit biedt de flexibiliteit om voor goederen van diverse afmetingen een overzichtelijk opslagsysteem en orderpicksysteem te creëren. Omdat de uitpakbakken stabiel stapelbaar zijn, kunnen ze probleemloos tot grote hoogtes doorgestapeld worden. Om meer flexibiliteit in het systeem aan te brengen zijn voor alle afmetingen bakken ook verrijdbare onderstellen beschikbaar, ook wel bekend als dolly, hondje of transboy. Hiermee zijn uitpakkratten ook geschikt voor toepassingen binnen de intralogistiek. Dankzij de euronorm afmetingen van de bakken passen ze ook goed op europallets en blokpallets, zodat ze makkelijk verplaatst kunnen worden met een pompwagen of heftruck en kunnen de bakken ook in hoogbouwstellingen geplaatst worden.

Stapelbare magazijnbakken met of zonder klep

Stapelbare magazijnbakken van Schiphorst zijn in de afmetingen 600x400 mm en 800x600 mm optioneel verkrijgbaar met uitpakklep. Hiermee kunnen bijvoorbeeld luxegoederen geheel stofvrij worden opgeborgen, maar nog steeds makkelijk gepickt worden. De bakken met uitpakklep zijn ook geschikt voor intern transport, waarbij de geheel afsluitbare magazijnbak met uitpakklep zowel als transportbak als uitpakbak kan functioneren.

De voordelen van uitpakkratten voor webwinkeliers

De kunststof uitpakkratten van Schiphorst bieden veel voordelen aan webwinkeliers, de bakken zijn;

 • stevig, stabiel en vormvast dankzij doordachte ribstructuren in het design;
 • verkrijgbaar in 3 basisafmetingen: 400x300 mm, 600x400 mm en 800x600 mm;
 • gemaakt van hoogwaardig kwalitatief polypropeen;
 • foodgrade, dus ook geschikt voor delicatessen, zuivel etc;
 • glad en hygiënisch vormgegeven;
 • voorzien van een praktische, ruime uitpakopening; 
 • optioneel leverbaar met uitpakklep;
 • leverbaar met bijpassend verrijdbaar onderstel;
 • licht en makkelijk hanteerbaar;
 • geschikt voor zowel handmatige als geautomatiseerde handling;
 • makkelijk te reinigen;
 • 100% recyclebaar.


Rolling Storage Wall en Rolling Storage system

Voor de webwinkelier die op zoek is naar een kant-en-klare compleetoplossing biedt Schiphorst de Storage Wall, Rolling Storage Wall en het Rolling Storage system. 

Rolling Storage System
Dit Rolling Storage System is ideaal voor kleine magazijnen bij retailers. Het is compact en verrijdbaar. Het kan dus zo de winkel in worden gereden voor het vakken vullen, zonder dat ompakken nodig is.

Storage Wall
De Storage Wall is een muur van grijppakbakken en ideaal voor het orderpicken van handelsgoederen. Deze ‘bakjesmuur’ is daarmee zeer geschikt voor het magazijn van de (kleine) webwinkelier.

Rolling Storage Wall
De Rolling Storage Wall is een zeer uitgekiend verrijdbaar orderpicksysteem en is verkrijgbaar met verschillende maten uitpakbakken. Door de combinatie met een onderstel van wielen kunt u een ruimte praktisch benutten, bijvoorbeeld door de storage wall op wielen tijdelijk even uit het zicht te plaatsen, of om ruimte te creëren als u weinig vloeroppervlak in uw bedrijf zou hebben.

Offerte op maat

Wilt u advies bij de keuze van de juiste magazijnbak voor uw toepassing? Of een gratis adviesbezoek inplannen? Profiteer van het grote aanbod en de expertise van Schiphorst. De juiste oplossingen voor uw logistiek, met kwaliteit uit onze eigen fabriek! Neem contact op met onze productspecialisten, zij zijn u graag van dienst!