Hygiëne bakken

10 resultaten.

Hygiënebakken voor grondstoffen

Kunststof hygiënebakken zijn bij uitstek geschikt voor toepassing in de levensmiddelenindustrie en de pharmacie. Daar waar hygiëne hoog in het vaandel staat, bieden kunststof hygiënebakken absoluut een toegvoegde waarde.

Het unieke design van hygiënebakken

Hygiënebakken hebben een ultraglad design, zonder ribstructuren binnenin of aan de buitenkant van de bak. Daarmee onderscheiden ze zich van andere typen kunststof bakken. Om deze bakken zonder ribstructuren toch voldoende stevigheid en vormvastheid te bieden, zijn ze voorzien van extra stugge, dikke wanden. De hoeken  hebben veelal een glad afgeronde afwerking.  

Voor optimale productbescherming zijn bijpassende oplegdeksels verkrijgbaar. De deksels hebben, net als de bakken, een glad design. 

Waar worden hygiënebakken voor gebruikt?

Hygiënebakken worden gebruikt voor het opslaan van grondstoffen voor het verwerken van levensmiddelen en pharmaceutische producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kruiden, smaakversterkers of andere ingrediënten. Ook worden ze gebruikt voor de opslag van halffabrikaten.

De duurzame bakken zijn gemaakt van levensmiddelengeschikt hdpe, gaan jarenlang mee en zijn volledig recyclebaar.

Meer weten?

Wilt u meer over onze producten of een prijsopgave ontvangen voor hygiënebakken, bel of e-mail ons dan vandaag nog! Of maak gebruik van onze online catalogus, waar u eenvoudig verschillende producten kunt toevoegen aan uw offerteaanvraag.