Display pallets

8 resultaten.

Diverse displaypallets

Displaypallets worden ingezet voor kleine palletzendingen in onder meer de chemie en de voedselsector. Daarnaast worden ze veel gebruikt in winkels en supermarkten. Het grote voordeel van displaypallets is dat de goederen vanuit de vrachtwagen direct in de verkoopruimte kunnen worden geplaatst, zonder dat ze moeten worden omgepakt. Deze manier van werken werkt schade- en tijdbesparend. Bekende voorbeelden hiervan zijn discountwinkelketens als Lidl en Aldi, waar deze manier van presenteren een rode draad in de bedrijfsvoering is. De kleinere winkelier gebruikt het displaypallet vooral ter promotie van producten. Hiervoor worden veelal de kleinere displaypallets gebruikt: 400x300 mm en 600x400 mm. Doordat de uitgestalde artikelen op een pallet staan, is het voor de winkelier en zijn medewerkers makkelijk om de presentatie op het pallet aan of bij te vullen, of deze te verplaatsen naar het magazijn of elders in de winkel.

De kenmerken en voordelen van onze kunststof displaypallets

Zowel voor de detailhandel als in magazijnen en distributiecentra is rekening gehouden met de wensen van klanten voor displaypallets. De meeste modellen displaypallets  kennen deze kenmerken en voordelen:

  1. Ze zijn licht in gewicht;
  2. De meeste modellen zijn te verplaatsen met heftruck of pompwagen en in de andere gevallen makkelijk met de hand verplaatsbaar;
  3. Ze kunnen tegen hoge en lage temperaturen en zijn bestand tegen vocht;
  4. Ze zijn hygiënisch in gebruik;
  5. De pallets hebben symmetrische bevestigingspunten die het opbouwen of vastzetten van displays makkelijk en hanteerbaar maken. Ze hebben hiervoor veelal een eenvoudig en universeel kliksysteem.

Displaypallets in allerlei maten

Omdat wij een brede klantenkring hebben met uiteenlopende wensen, is er in de maatvoering van displaypallets veel mogelijk. De standaard maten voor displaypallets in ons assortiment zijn 400x300 mm, 600x400 mm en 800x600 mm. De hoogtes hiervan zijn rond de 125 mm, 150 mm, 155 mm of 125 mm. De pallets voor displaygebruik staan vaak op sleeplatten of op stabiele conische poten. De pallets hebben neutrale kleuren zoals grijs of zwart en het materiaal is duurzaam en recyclebaar polyethyleen (PE).

Nestbare displaypallets bij Schiphorst

Omdat op het beperkte en kostbare vloeroppervlak van de retailer ruimtewinst altijd zeer gewenst is, zijn de meeste pallets voor display toepassingen nestbaar. Voor veel ondernemers is het uitstallen van een display geen permanente opstelling, dus een ruimtebesparing dankzij het kunnen nesten van pallets is altijd welkom. Al onze pallets zijn gemaakt van kunststof in plaats van hout. De voordelen hiervan: een kunststof pallet is vaak voordeliger omdat deze meermalig te gebruiken is. Kunststof pallets zijn makkelijker te reinigen en in tegenstelling tot houten pallets geven kunststof pallets geen splinters af. Ook verder ze geen onderhoud.

Offerte op maat

Wilt u advies bij de keuze van de juiste displaypallet voor uw toepassing? Of direct een offerte ontvangen? Neem dan contact op met onze productspecialisten, zij zijn u graag van dienst!