Kunststof bakken met deksel

40 resultaten - huidige 1 tot 21. Volgende pagina.

Kunststof bakken met deksel

Op zoek naar kunststof bakken met een deksel? Wij bieden u een divers assortiment stapelbakken met deksel.

Toepassingen van kunststof bakken met deksel

Kunststof dekselbakken kennen een breed toepassingsgebied. Elke branche, sector of industrie heeft wel wat op te bergen of te vervoeren. Een sprekend voorbeeld is de technische industrie. Van gereedschappen tot assemblage-artikelen; alles is goed beschermd wanneer het is opgeborgen in een stevige plastic bak met deksel. Ook worden dekselbakken gebruikt om verbruiksmaterialen in te verpakken. Fabrikanten van lijmkits, chemische ankers, smeermiddelen etc. gebruiken dekselbakken als verpakking voor het verkopen van meerdere units in één set.

Verder zijn er minder voor de hand liggende voorbeelden. Zo gebruikt één van onze klanten dekselbakken om asperges in uit te leveren aan de horeca. En is er een juwelier die er horloges in verstuurd naar andere vestigingen. Dankzij de sterke dekselbakken van Schiphorst is de eindgebruiker verzekerd van de levering van een onbeschadigd product.

Voordelen van plastic bakken met deksel

Kunststof bakken met een deksel kennen tal van voordelen. Ze zijn stevig, slagvast en gemaakt van foodgrade polypropeen. Dat maakt de bakken geschikt voor tientallen verschillende toepassingen. De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Bescherming: kunststof bakken met deksel bieden bescherming aan de inhoud tegen stof, vuil en vocht. En het beschermt de producten tegen stoten. Dit maakt ze geschikt voor opslag en transport van zowel food- als non-foodproducten. De deksels zijn makkelijk te openen middels schuifsluiting en dankzij de soepele scharnieren is de deksel eenvoudig te liften, docht raakt men de deksel niet kwijt.
  • Veiligheid: wanneer een deksel goed gesloten kan worden zoals bij onze scharnierende deksels, kan dit de veiligheid van de inhoud van de bakken vergroten. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om gevaarlijke stoffen of materialen die niet mogen worden blootgesteld aan licht. Desgewenst kunnen de bakken worden afgesloten middels verzegeling of slotje. Ook beschikken we over speciale ESD bakken.
  • Stapelbaarheid: kunststof dekselbakken zo ontworpen dat ze gemakkelijk op elkaar kunnen worden gestapeld. Dankzij hun stevige vormgeving kunnen de bakken probleemloos hoog op elkaar worden gestapeld met behoud van vormvastheid en draagvermogen.
  • Duurzaamheid: kunststof dekselbakken zijn gemaakt van hoogwaardig polyetheen dat jarenlang meegaat. De bakken van industriële kwaliteit zijn zogenoemd hufterproof en gaan makkelijk meer dan tien jaar mee. Bovendien zijn de bakken 100% recyclebaar waarbij het gerecyclede materiaal weer wordt ingezet voor de productie van nieuwe bakken en kratten.
  • Hygiëne: kunststof bakken met deksel kunnen gemakkelijk worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Hierdoor zijn ze ideaal voor gebruik in omgevingen waar hygiëne belangrijk is, zoals de voedselindustrie en de gezondheidszorg.

Soorten kunststof stapelbakken met deksel

De stevige industriële dekselbakken van Schiphorst B.V. zijn verkrijgbaar in meer dan dertig verschillende euronorm afmetingen, met de volgende basisafmetingen: 300x200 mm, 400x300 mm, 600x400 mm en 800x600 mm. De bakken zijn standaard leverbaar in een rustige neutrale lichtgrijze kleur en kunnen naar wens in kleur worden geproduceerd. De meest gebruikte maten zijn 400x300 mm en 600x400 mm. Deze afmetingen zijn behalve met een grijs deksel, standaard ook af te nemen met een transparant doorschijnend deksel. De dekselbakken zijn ook leverbaar in kofferuitvoering, met één handgreep aan de voorzijde, of met twee handgrepen aan de zijkanten.

Kunststof bak met deksel als toolbox

Onder het kopje ‘Toepassingen’ is het al kort aangekaart; de dekselbak als verpakking. Onze dekselbakken worden veel toegepast als zogenoemde toolbox. Gebruikers in deze categorie zijn producenten van bouw- en assemblage artikelen, leveranciers van PBM's, producenten van meetapparatuur en producenten van industriële gereedschappen. Ook buiten deze toepassingsgebieden zien wij steeds meer vraag naar duurzame, herbruikbare verpakkingen voor eindproducten. Wij conformeren de toolboxen aan de huisstijl van de klant door deze te produceren in een unieke kleurencombinatie en te voorzien van een logo. Kunststof toolboxen bieden u de volgende voordelen;

  • U levert uw producten in een duurzame verpakking (herbruikbaar, zeer lange levensduur en 100% recyclebaar);
  • Ze zijn stevig en slagvast, dus optimale bescherming van uw producten;
  • Uw product wordt herkenbaar, de toolbox is geconformeerd aan uw huisstijl;
  • Uw naam blijft jarenlang zichtbaar dankzij duurzame, slijtvaste bedrukking en  levert dus  herhaaldelijke reclame voor uw (merk)naam op;
  • Het product is gebruiksvriendelijk en zal worden gewaardeerd door uw klanten, de handige bakken zijn makkelijk hanteerbaar en eenvoudig schoon te houden.

Vraag een offerte of adviesafspraak aan voor kunststof bakken met deksel

Meer weten? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Bel of e-mail ons vandaag nog! Onze productspecialisten zijn u graag van dienst. Desgewenst bezoeken wij uw locatie met enkele samples en voor een gratis adviesgesprek.