Stellingbakken

12 resultaten.

Wat zijn stellingbakken

De naam laat al niet veel te raden over; stellingbakken plaatst u in een stelling. Vaak vindt u stellingbakken in een magazijnstelling, maar u kunt ze ook tegenkomen in een stellingwagen, een gereedschapswagen, een productieruimte of een behandelkamer.

Stellingbakken zijn smalle, diepe plastic bakken en die opgedeeld kunnen worden met tussenschotten. Deze bakjes zijn bij uitstek geschikt voor op het opslaan van kleine onderdelen en kunnen in elke denkbare werkruimte worden toegepast. Van huisartsenpost tot autowerkplaats, bijna overal wordt gewerkt met kleine producten.

De stellingbakken van Schiphorst kunnen worden voorzien van een uitvalbeveiliging, ofwel eindstop, zodat het bakje naar voren uit de legbordstelling kan worden getrokken zonder eruit te vallen: 

 

Waarom kiezen voor kunststof stellingbakken

Kunststof stellingbakken zijn veelzijdig qua mogelijkheden; verkrijgbaar in verschillende afmetingen, in vier verschillende kleuren (handig voor productsortering), opdeelbaar in vakken en geschikt voor legbordstellingen. In een gemiddelde legbordstelling creëert u met stellingbakken in een handomdraai honderden vakjes voor het opbrengen van bouten, moeren, spijkers, schroeven en alle denkbare kleine onderdelen.

Andere soorten magazijnbakken

Stellingbakken zijn magazijnbakken die bij uitstek geschikt zijn voor het opslaan van de allerkleinste onderdeeltjes. Daarnaast zijn er andere typen magazijnbakken verkrijgbaar voor grotere onderdelen, goederen en gereedschappen:

Mini magazijnbakken

Deze bakken zijn net een slag groter dan stellingbakken en zonder vakverdeling. Dus ook geschikt voor relatief kleine onderdelen en goederen.

Uitpakbakken

Uitpakbakken zijn bij uitstek geschikt voor orderpickmagazijnen. Ze hebben euronorm afmetingen waardoor ze goed stapelbaar zijn op pallets.

Rolling Storage System

Dit systeem is ideaal voor magazijnen van detailhandelaren. Het is compact en verrijdbaar en kan dus zo de winkel in worden gereden voor het vakken vullen, zonder dat ompakken nodig is.

Storage Wall

De storage wall is een muur van grijpbakken en ideaal voor het orderpicken van handelsgoederen. Zeer geschikt dus voor het magazijn van de (kleine) webwinkelier.

Rolling Storage Wall

De rolling storage wall is een verrijdbaar orderpicksysteem en is verkrijgbaar met verschillende maten grijpbakken.

Offerte op maat

Wilt u advies bij de keuze van de juiste kunststof bak voor uw toepassing? Of gratis een adviesbezoek inplannen? Neem dan contact op met onze productspecialisten, zij zijn u graag van dienst!