Intralogistics

Logistieke oplossingen in kunststof voor de intralogistiek

Bij Schiphorst werken we aan duurzame logistiek. Aan een sector die zich ontwikkelt met oog voor mens en milieu. Dat doen we door het faciliteren van efficiënte distributie en het beperken van grondstofgebruik. We produceren en distribueren herbruikbare kunststof ladingdragers met een lange levensduur. Daarnaast recyclen we ladingdragers die afgeschreven of onbruikbaar zijn. 

Wij ontwikkelen in nauwe samenwerking met onze klanten opslagcontainers, pickcontainers en trays voor geautomatiseerde magazijnen. Wij zorgen ervoor dat onze bakken en trays perfect zijn afgestemd op uw intralogistieke systeem en transporttechniek, dat ze bestand zijn tegen extreme belastingen en uiteraard van hoge kwaliteit zijn en lang meegaan.

Aanbod pickbakken voor conveyor-systemen

Onze jarenlange ervaring als ontwikkelaar en producent van kunststof bakken voor de intralogistiek heeft een aantal praktische bakkenseries en trays opgeleverd die standaard inzetbaar zijn voor geautomatiseerde magazijnsystemen.

Wanneer het standaardassortiment niet 100% aansluit op uw wensen is het vaak mogelijk om middels een kleine aanpassing de bak passend te maken voor uw logistieke systeem. Daarnaast is het ook mogelijk om een individuele maatwerkoplossing voor u te realiseren.

Ontwikkeling

Eén van onze kerncompetenties is het ontwerpen en realiseren van individuele projectoplossingen. Elke logistieke uitdaging is uniek. Om erachter te komen welke productoplossing voor u geschikt is, gaan we van start met een goed advies. Ons verkoopteam bepaalt samen met u persoonlijk uw specifieke wensen voor herbruikbare transportverpakkingen. Samen met u ontwikkelen we de specificaties die nodig zijn voor uw individuele oplossing. Omdat alle projectoplossingen worden geïmplementeerd door onze in-house R&D-afdeling, zijn de communicatiekanalen kort en kunnen we snel en flexibel op uw wensen reageren. Gedurende het project heeft u één vast aanspreekpunt om u bij alle zaken te adviseren en bij te staan.

Meer weten?

Neem direct contact met ons op voor het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek!