Recycling_service_Schiphorst.width-2560 (1)

Een duurzame visie

Recycling service

Duurzame logistiek

Bij Schiphorst werken we aan duurzame logistiek. Aan een sector die zich ontwikkelt met oog voor mens en milieu. Dat doen we door het faciliteren van efficiënte distributie en het beperken van grondstofgebruik. We produceren en distribueren herbruikbare kunststof ladingdragers met een lange levensduur. Lees er meer over op deze pagina.

Daarnaast recyclen we ladingdragers die afgeschreven of onbruikbaar zijn. Deze worden gescheiden, gesorteerd, vermalen en omgesmolten tot granulaatkorrels, die we gebruiken voor de productie van nieuwe ladingdragers.

Recycling service

Het recyclen van kunststof ladingdragers doen we niet alleen voor onze eigen organisatie. We geven ook onze klanten de mogelijkheid om afgeschreven kunststof ladingdragers te laten recyclen en het verkregen gerecyclede granulaat te gebruiken voor de productie van nieuwe ladingdragers. Op die manier werken we samen met onze klanten aan circulaire productie en een duurzame markt.

Meer weten over onze recycling service? Neem vandaag nog contact op en laat u voorlichten over de mogelijkheden!

Recycling_service_Schiphorst6
Recycling_service_Schiphorst3
recycling
Recycling_service_Schiphorst5
Recycling_service_Schiphorst6

Kapotte kratten worden vermalen, het maalgoed wordt bewerkt tot herbruikbaar granulaat waar weer kwalitatief hoogwaardige kratten van worden geproduceerd.