Winkelmand

Koffers

1 tot en met 21 van 29 resultaten.

Stapelbare kunststof koffers

Ideaal voor het opbergen van gereedschappen en onderdelen die vaak meegaan op pad: koffers. Dan spreken we niet over reiskoffers, maar over kunststof koffers gemaakt van polypropyleen. Deze stevige industriële koffer kan tegen een stootje en stabiel opgestapeld worden. Lees meer over onze kunststof koffers.

Diverse Schiphorst koffers

Schiphorst produceert kunststof koffers in drie verschillende maten. Een kunststof koffertje van 300 x 200 mm, van 400 x 300 mm en van 600 x 400 mm. Allen zijn ze verkrijgbaar in verschillende hoogtes, van 85 mm hoog tot 335 mm. Daarnaast heeft u keuze uit twee handgrepen of één handgreep, die volledig op maat zijn te plaatsen. 

Kunststof koffers: stijlvol, hygiënisch en stapelbaar

Onze kunststof koffers worden vervaardigd van polypropyleen en voldoen aan euronorm afmetingen. Ze zijn glad en hebben een hygiënisch design. Ze zijn voorzien van een vast scharnierende deksel met één of meer handgrepen. Daarnaast zijn ze afsluitbaar door middel van een schuifvergrendeling en te verkrijgen met een transparante deksel. 

Geschikt als kunststof transportkoffer en opslagkoffer

Kunststof koffers kunnen worden gebruikt voor diverse doeleinden. Sommige bedrijven gebruiken ze als transportkoffer en andere gebruiken ze voor de opslag. Iedere koffer kan worden uitgebreid met verschillende mogelijkheden, waaronder vakverdelingen en schuiminterieur. Dit zorgt voor een perfect gevulde koffer voor de juiste gelegenheid en het gewenste doel. Hieronder geven we enkele voorbeelden waar u een kunststof koffer voor kan gebruiken. ● gereedschap, ● fotoapparatuur, ● documenten, ● spellen, ● elektra, ● installatiemateriaal, ● ijzerwaren.

Plastic koffer op maat

Voor gereedschappen of andere voorwerpen met een afwijkende afmeting bestaat er de mogelijkheid om een plastic koffer op maat te laten maken. Hierbij wordt er vaak van twee koffers één gemaakt. Dat doen wij onder meer door deze op elkaar te schroeven en één bodem te verwijderen, of door deze aan elkaar te lassen. Onze vakmannen in de werkplaats beheersen verschillende technieken voor kunststofbewerkingen, waardoor het altijd mogelijk is om tot een positief eindresultaat te komen. Het enige wat u daarna nog moet bepalen, is het plaatsen van een handgreep. Dit kan één handgreep zijn of twee. U kunt de handgrepen op uw gewenste hoogte laten plaatsen.

Kunststof koffer als presentatiekoffer

Wist u dat bij Schiphorst uw koffer volledig gestyled kan worden? Een koffer in de kleur van uw huisstijl met logo, beeldmerk en tekst. Zo verandert een stevige, industriële koffer in een stijlvolle presentatiekoffer; een marketingtool. Met een bedrukte koffer kunt u uw producten presenteren, maar ook als relatiegeschenk weggeven. Stel, u verkoopt gereedschappen en wil deze modern presenteren. Dan kunt u kiezen voor een standaard koffer met een tekst, maar ook een volledig gepersonaliseerde koffer. Op deze manier krijgt uw klant al een beleving bij het zien van uw koffer. Kunststof bak als marketingtool 1 Kunststof bak als marketingtool

Bestellen? Vraag een direct offerte aan!

Heeft u vragen en wilt advies over de juiste koffer? Of wilt u direct een offerte ontvangen? Neem contact op met onze productspecialisten. Zij staan u graag te woord! U kunt hen bereiken via +31(0)570 - 622 944 of vraag het uw contactpersoon.