Kunststof stellingen

30 resultaten - huidige 1 tot 21. Volgende pagina.

Kunststof stellingen

Kunststof stellingen zijn uitstekend bestand tegen vocht, waardoor ze geschikt zijn voor omgevingen waar sprake is van variërende temperaturen en condities. Ook zijn ze makkelijk schoon te houden, wat ze erg gewild maakt in bedrijfsvoeringen waar hygiëne hoog in het vaandel staat. Denk hierbij aan horeca, slagerijen, bakkerijen, poeliers, traiteurs etc.

Duurzame stellingen

Onze kunststof stellingen zijn van oerdegelijke Hollandse kwaliteit. Ze gaan jarenlang mee, ook als ze langdurig in koelcellen staan of regelmatig onder hoge temperaturen gereinigd worden. Het hoogwaardige kunststof materiaal is levensmiddelengeschikt, licht in gewicht, en tegelijkertijd ook heel sterk en stabiel.

Flexibele maatvoering

Kunststof stellingen zijn flexibel in maatvoering en hebben geen hoogtebeperking. Deze pagina toont de meest voorkomende afmetingen. Daarnaast is elke afmeting bespreekbaar. Wilt u een nieuwe ruimte, zoals een koelcel of bedrijfskeuken, inrichten met kunststof stellingen? Maak dan gebruik van een gratis adviesgesprek met inmeetservice. Onze professionals zijn u graag van dienst