Kleinfruit kratten

8 resultaten.

AGF Fruitkratten

Schiphorst ontwikkelt, produceert en distribueert al meer dan 60 jaar kunststof kratten. Dat heeft ons een uitgebreid en goed doordacht assortiment aan kunststof kratten en bakken opgeleverd. Voor de meest uitlopende sectoren zijn er branche specifieke oplossingen bedacht. Eén van de sectoren waarvoor wij uitgebreide series stapelbakken en klapkratten hebben ontwikkeld is de kleinfruit-sector.

Fruitkratten voor gebruik in de AGF-sector

Het gebruik van kunststof kratten in de AGF-sector is ideaal vanwege de vele positieve eigenschappen van kunststof. Het is hygiënisch in gebruik omdat het gladde oppervlaktes heeft waar bacteriën zich nauwelijks aan kunnen hechten en omdat het makkelijk te reinigen is, desgewenst onder hoge temperaturen. De robuuste, herbruikbare kratten zijn levensmiddelengeschikt en kennen een zeer lange levensduur, ook wanneer ze dagelijks intensief gebruikt worden. Aan het einde van hun levensduur kunnen de kratten worden vermalen en gerecycled tot nieuwe kunststof kratten. De kratten zijn gemaakt van polyethyleen en polypropeen zijn UV- en weersbestendig.

Fruitkratten hebben goede transporteigenschappen. Ze zijn stabiel te stapelen en gemaakt in euronorm afmetingen van 400x300 mm en 600x400 mm, waardoor ze exact aansluiten op europallets en blokpallets. Fruitkratten zijn ook te leveren met speciale bodems die geschikt zijn voor transportbanden of rollenbanen.

Voor intern transport zijn verrijdbare onderstellen verkrijgbaar die perfect aansluiten op de euronorm kratten. Deze onderstellen, ook wel bekend als dolly of transporthondje, zijn leverbaar met verschillende wieltypen, naar gelang de omgeving waarbinnen ze gebruikt worden. Voor het kiezen van de juiste dolly maakt u hier gebruik van onze dollykeuzehulp.  

Kunststof kratten voor kleinfruit

Voor kleine fruitsoorten zoals blauwe bessen, rode bessen, aardbeien en bramen heeft Schiphorst AGF-kratten met een zeer fijnmazige perforatie ontwikkeld. Perforatie is nodig om het fruit voldoende te kunnen koelen in het kader van versbehoud. Door perforatie kan het fruit echter ook kneuzen, beschadigen of uit het krat vallen. Dankzij de zeer fijnmazige ruit- en sleufperforatie die Schiphorst heeft toegepast in het design van AGF-kratten, kan het fruit afdoende gekoeld worden zonder dat er beschadiging aan de producten optreedt.

Fruitkratten kopen bij Schiphorst

Bent u op zoek naar een fruitkrat voor uw producten? Dan bent u bij Schiphorst aan het juiste adres. Wij bieden een breed en diep assortiment aan AGF-kratten. Onze productspecialisten hebben jarenlange ervaring in uw branche en kunnen u van waardevol advies voorzien. Wij zijn graag bereid om u op uw werklocatie te bezoeken waarbij u aantal demo-modellen kunt bekijken en testen. Dit adviesbezoek is geheel vrijblijvend en bovendien gratis. Wij produceren de kratten zelf, u koopt dus direct bij de bron en heeft de mogelijkheid om de fruitkisten in de kleur van uw huisstijl te laten produceren of verder te laten personaliseren

Kijk hier voor persoonlijk contact met onze medewerkers!