Kunststof inzetbakken

30 resultaten - huidige 1 tot 21. Volgende pagina.

Kunststof inzetbakken

Inzetbakken zijn handig voor het opslaan en organiseren van verschillende materialen, gereedschappen, onderdelen en benodigdheden in magazijnen, werkplaatsen, of opslagruimtes. Ze helpen bij het identificeren en vinden van items. In productieomgevingen worden inzetbakken vaak gebruikt om componenten, onderdelen en gereedschappen te organiseren en binnen handbereik te houden tijdens het assemblageproces. Dit helpt bij het verminderen van verspilling van tijd en verhoogt de productiviteit. Ook kunnen inzetbakken worden gebruikt voor het beheer van inventaris in magazijnen, distributiecentra en logistieke operaties. Door het gebruik van inzetbakken kunnen voorraden efficiënt worden georganiseerd, bijgehouden en geteld.

Verschillende soorten inzetbakken

Voor euronorm stapelbakken (600x400 mm) zijn passende inzetbakken verkrijgbaar. Deze sluiten nauw aan op de binnenafmetingen van de stapelbakken en zijn dusdanig ontworpen dat de bakjes makkelijk uit de grote te pakken zijn. Daarnaast bieden we een brede range aan kunsttsof iznetbakjes met rechte dunne wanden, waarmee elke lade of bak efficiënt gevuld kan worden. Deze inzetbakken zijn erkijrbaar in vijf verschillende kleure, zodat er overzichtelijk gesorteerd en gewerkt kan worden.

Duurzaamheid inzetbakken

Onze inzetbakken zijn gemaakt van hoogwaardig slagvast pp. Ze worden geproduceerd in Duitsland naar Europese maatstaven voor kwaliteit. Deze bakjes gaan makkelijk tientallen jaren mee en zijn nadien 100% recyclebaar. Dat maakt het tot een verantwoord en duurzaam product om toe te passen in uw voorraadbeheer.