Logistica19_3

Deelname vakbeurzen

Bezoek onze stand!

Vakbeurzen

Op een laagdrempelige manier kennis maken met ons leveringsprogramma en onze medewerkers? Bezoek ons op één van de volgende vakbeurzen!

Logimat

Stuttgart Trade Fair Centre
19, 20 en 21 maart 2024


De steeds veranderende markten vereisen flexibele en innovatieve logistiek. Processen moeten continu worden gemonitord en geoptimaliseerd. Dit vereist een gevoelig bewustzijn van een overvloed aan aanbiedingen om de producten en oplossingen te identificeren waarmee u uw interne processen kunt optimaliseren. LogiMAT biedt het vakpubliek een uitgebreid overzicht van alle hoofdthema's in de sector, van inkoop tot productie en leveringen.


Bezoek ons in hal 4 op stand C05

Lees meer
Logimat

Empack

Evenementenhal Gorinchem
9,10 en 11 april 2024


Empack is als verpakkingsvakbeurs uitgegroeid tot de grootste van de Benelux. In een dynamische en bewegende sector zoals die van de verpakkingstechnologie, loont het om de vinger aan de pols te houden en te weten welke trends, problemen en kansen actueel zijn. Empack biedt u een uitgebreid programma aan om uw kennis up-to-date te houden.

Bezoek ons op stand I101

Lees meer
Empack_logo-2020_RGB_HR-transparant.png

eRIC

Vliegveld Twente
24 en 25 april 2024


Expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing is dé vakbeurs voor de veiligheidsindustrie.Twee dagen lang is dit hét verbindingsplatform voor veiligheidsprofessionals, kennisinstituten en (toe)leveranciers van voertuigen, beschermende kleding en uitrusting, robottechniek en 3D oefen- en trainingsapplicaties, specialistische ondersteuningsteams, verbindingen en informatievoorziening. eRIC toont state of the art producten en diensten over de hele breedte van het veiligheidsdomein.

Bezoek ons in de expohal

Lees meer
eRIC-2024-Schiphorst

Transport & Logistics

Flanders Expo Gent
17 en 18 september 2024


Bezoek Transport & Logistics en verzeker u van een indrukwekkende lading nieuwe inzichten, inspiratie en contacten. Exposanten tonen producten, diensten, innovaties die de sector slimmer, sneller en efficiënter maken: pluk hier als bezoeker de vruchten van!

Bezoek ons op stand 1127

Lees meer
transport-logistics-schiphorst

Logistica Next

Jaarbeurs Utrecht
5, 6 en 7 november 2024


In november 2024 transformeert Jaarbeurs tot dé logistieke hub van Nederland. De logistieke sector van Nederland is toonaangevend en draagt in toenemende mate bij aan de economie. Om wereldwijd een belangrijke speler te blijven, moeten we samen voorop blijven lopen. Op Logistica Next tonen exposanten nieuwe innovaties en integrale oplossingen om logistieke processen steeds efficiënter in te richten. Naast de bekende thema’s zijn vastgoed, verpakken en last-mile aan deze editie toegevoegd. Bezoekers zijn met slechts één bezoek weer volledig op de hoogte.

Bezoek ons op stand 07.E063

Lees meer
Logistica-Schiphorst