Kunststof stellingen

28 resultaten - huidige 1 tot 21. Volgende pagina.

Kunststof stellingen

Als expert in logistieke oplossingen op kunststofgebied bieden wij u een uitgekiend assortiment kunststof stellingen en bakkenwagens. Kunststof stellingen zijn dé oplossing voor iedereen die werkt in een omgeving waarbij een uitstekende hygiëne vereist is: een bakker, slager of slachterij, maar ook een ziekenhuis, de horeca, een laboratorium of sporthal. Onze kunststof stellingen zijn geheel in lijn met de richtlijnen van de HACCP, precies zoals de wetgever en u het willen. Verder zijn de kunststof stellingen van Schiphorst uiteraard oerdegelijk, want wij gebruiken hoogwaardig slagvast kunststof. Eenvoudig te monteren, eenvoudig te reinigen en kan niet corroderen. Zeer geschikt voor uw koele en droge opslag en met hoge draagvermogens. Ook zijn we flexibel in maatvoering en zijn maatwerk kunststof stellingen altijd mogelijk. Want logistieke perfectie neerzetten is immers heel vaak maatwerk, dat weet u als geen ander. Ontdek het aanbod op deze site, met duidelijke foto´s en overzichten met alle specificaties die u moet weten. Voor kunststof stellingen op maat kunt u altijd contact opnemen met onze productspecialisten. Zij spreken uw taal en komen zo nodig bij u op locatie uw logistieke situatie bekijken, waarna een vrijblijvende offerte kan volgen.

Magazijnstellingen

Elk bedrijf of organisatie dat met magazijnstellingen werkt, weet dat dit een complexe logistieke legpuzzel kan zijn. Alles moet passen binnen de muren en de indeling van het magazijn, er moet overzicht zijn in goederenreeksen en orderpatronen en de belastbaarheid van schappen moet in orde zijn. Ook moet u snel kunnen inspelen op een veranderende vraag en eventuele toekomstige uitbreidingsplannen. Dat vraagt natuurlijk naast de nodige vierkante meters ook de juiste magazijnstellingen. Wat komt er precies op de schappen te liggen met het oog op de maat van de artikelen en de Stock Keeping Units? Wat is de gangbreedte, zijn er veiligheidsrisico´s en zijn er ook ergonomische eisen? Het is bijvoorbeeld belangrijk dat uw personeel niet constant door de knieën moet, het hoofd kan stoten of elkaar constant in de weg loopt. Denk goed na voordat u dit soort nuttige investeringen doet, of raak geïnspireerd door onze productspecialisten!

Welke soorten magazijnstellingen zijn er?

Vanwege de gevarieerde logistieke wensen in het bedrijfsleven zijn er vele types magazijnstellingen. Schiphorst kan in de regel snel leveren en monteren. Op deze site staan standaardmodellen zoals de eurostelling en de bakkenwagen. Hieronder benoemen we een tiental verschillende soorten magazijnstellingen. Wandstellingen kunnen aan muren worden bevestigd, wat ze geschikt maakt om uw producten met het hoogste gewicht op te plaatsen. Zwaardere producten worden ook wel opgeslagen in verrijdbare stellingen op wielen of met rails. Als u op een grotere schaal opereert en met vorkheftrucks werkt, zijn er stellingen zoals de doorrijstelling, de doorrolstelling, de inrijstelling, de draagarmstelling en de palletstelling. Legbordstellingen zijn vooral gangbaar bij kantoren. Verzinkte legborden (schappen) kunnen vaak een enorme draaglast aan. Grootvakstellingen zijn vaak legbordstellingen voor het bergen van goederen die handmatig worden verzameld. Met een zogeheten bordes kunt u de kostbare opslagruimte extra benutten door de hoogte in te gaan.

Hoe worden kunststof stellingen gemaakt?

Kunststof stellingen worden gemaakt als standaard model of als maatwerk. Om aan alle vereisten te voldoen van de Nederlandse en Europese wetgeving (HACCP, GS-TUV, NVWA) is bij de kunststof stellingen van Schiphorst niets aan het toeval overgelaten. Zo zijn de stellingen geheel naadloos en zonder moeren of bouten, zodat vocht of vuil onmogelijk kan binnendringen. Het gebruikte kunststof is kwalitatief hoogwaardig polypropyleen, wat uiteraard niet kan corroderen en geen splinters kan loslaten. In de binnenzijde van de dragende delen en de liggers zitten constructies van roestvrij staal om extra stevigheid te bieden, want veel klanten wensen een grote draagcapaciteit van hun stellingen. Efficiënte hoekoplossingen en ergonomische anti-stoot opties completeren dit topproduct. Het opbouwen en afbreken kan vrij snel en eenvoudig en is te realiseren door één persoon.

Waarvoor gebruikt u kunststof stellingen?

De vraag waarvoor u kunststof stelling kunt gebruiken is afhankelijk van uw product, bedrijf of organisatie. Want of u nu een zwembad heeft, restauranthouder bent of artikelen wil opslaan in de koelcel van uw supermarkt, op uiteenlopende plekken kunt u kunststof stellingen gebruiken. Zeker op plekken waarbij de wet een hoge mate van hygiëne vereist of een hoge dan wel lage temperatuur is. Denk hierbij aan zorginstellingen, laboratoria en elk bedrijf of organisatie dat met voedselhoudbaarheid te maken heeft. Kunststof magazijnstellingen hebben vele pluspunten op het vlak van logistiek, ergonomie, hygiëne, enzovoorts. Daarom zetten we hieronder de belangrijkste voordelen nog even op een rijtje.

De voordelen van kunststof magazijnstellingen

  • Magazijnstellingen zijn hygiënisch vanwege de kunststof oppervlakte, waaraan schimmels of andere zaken nauwelijks kunnen hechten. In tegenstelling tot andere magazijnstellingen zijn roestvorming of houtrot uiteraard uitgesloten. Dit alles maakt deze stellingen onderhoudsarm, zodat u er minder omkijken naar heeft en aan de wettelijke normen voldoet.
  • Kunststof magazijnstellingen voldoen uiteraard ook aan de richtlijnen van de HACPP voedselveiligheidsnormen en overige regels en wetten.
  • De schappen zijn veilig door hoekrondingen, zijn enorm belastbaar en het kunststof kan niet breken of splinters afgeven. Er wordt vanuit hygiëne-oogpunt niet gewerkt met moeren en bouten.
  • Ze kunnen temperaturen aan van min veertig en plus tachtig, wat ze geschikt maakt voor bijvoorbeeld bakkerijen of koelcellen.
  • De magazijnstellingen zijn gemakkelijk te monteren of demonteren. Ook hebben ze een uitgekiende hoekbenutting, waardoor u ruimtes efficiënt kunt inrichten.
  • U kunt bij ons een kunststof magazijnstelling op maat bestellen. Dit is ideaal als u een bepaalde lengte of breedte wenst of een bepaalde overbruggingsruimte tussen schappen noodzakelijk is.

Waarop moet je letten bij het kiezen van de juiste magazijnstelling?

U heeft ongetwijfeld een beeld in gedachten waaraan uw magazijnstelling moet voldoen. Raadpleeg desondanks deze checklist om een verantwoorde investering te kunnen doen!

  1. Volstaat een standaard magazijnstelling of heb ik maatwerk nodig?
  2. Is de magazijnstelling flexibel, makkelijk uit te breiden en eenvoudig op te bouwen of af te breken?
  3. Is reiniging en onderhoud eenvoudig, is roestvorming uitgesloten?
  4. Als ik op termijn wil uitbreiden of snel oplossingen moet hebben voor een veranderende vraag uit de markt, hoe kan Schiphorst mij dan helpen?

Heeft u nog vragen over kunststof stellingen en bakkenwagens, wilt u een offerte aanvragen of afspraak inplannen? Neem dan nu contact met ons op!