ADR Palletboxen

4 resultaten.

ADR-goedgekeurde palletboxen

ADR is een Europees verdrag dat regels en voorschriften bevat voor het veilig vervoeren van gevaarlijke goederen over de weg. ADR-goedgekeurde palletboxen zijn palletboxen die voldoen aan de specificaties en normen die zijn vastgesteld in overeenstemming met het ADR-verdrag. Deze palletboxen zijn ontworpen en getest om gevaarlijke stoffen op een veilige manier te kunnen vervoeren.

Belangrijke kenmerken van ADR-goedgekeurde palletboxen

Het materiaal: onze ADR-palletboxen zijn gemaakt van hoogwaardig hdpe, dat bestand is tegen de meeste chemische reacties en lekkage van gevaarlijke stoffen.

De afwerking: ADR-palletboxen zijn robuust, stootvast en vloeistofdicht afgewerkt om te voorkomen dat gevaarlijke stoffen vrijkomen en het milieu of mensen in gevaar brengen.

De etikettering: ADR-palletboxen moeten correct worden geëtiketteerd volgens de voorschriften van het ADR-verdrag, zodat de inhoud gemakkelijk kan worden geïdentificeerd. Een conform ADR goedgekeurde palletbox is altijd voorzien van een UN-approved opdruk.

Veiligheidsvoorzieningen: ADR-palletboxen zijn voorzien van een overvallend deksel en twee gele spanbanden. Alleen als complete afsluitbare set kan deze palletbox ingezet worden voor ADR verantwoord transport.

Voor welke productgroepen zijn ADR-goedgekeurde palletboxen geschikt

Wij bieden verschillende afmetingen palletboxen met UN-keurmerk aan, waarmee vaste gevaarlijke stoffen uit verpakkingsgroepen II en III vervoerd kunnen worden. De palletboxen zijn onder meer geschikt voor het vervoeren van goederen conform UN 2800, UN 2794, UN 2795, UN 3028, UN 3090, UN 3091, UN 3171, UN 3292, UN 3480, UN 3481 en UN 3496.

Meer weten over ADR-goedgekeurde palletboxen?

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor onze UN-keur palletboxen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze productspecialisten zijn u graag van dienst!