Silverline euronorm stapelbakken

52 resultaten - huidige 1 tot 21. Volgende pagina.

Stapelbakken uit de Silverline serie

Silverline stapelbakken zijn uitermate sterke bakken en bij uitstek geschikt voor gebruik in geautomatiseerde magazijnsystemen.

Wat is de Silverline serie?

De Silverline serie is een serie kunststof euronorm stapelbare bakken die sterker zijn dan universele stapelbakken. Silverline stapelbakken zijn dan ook zwaarder en voorzien van extra ribstructuren aan de buitenkant van de bak, die de bak meer stevigheid geven.


Ook kan de bodem van Silverline bakken naar klantwens worden aangepast zodat deze perfect aansluit op het geautomatiseerde magazijnsysteem waarin hij moet functioneren. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact op met onze productspecialisten.

Voordelen van de Silverline serie

  • Versterkende ribstructuren: een unieke ribconstructie maakt van de Silverline bak een zeer sterke bak. Dit biedt niet alleen een hoog draagvermogen, maar uit zich ook in de duurzaamheid van de bak. De kunststof bakken zijn zeer vormvast en gaan jarenlang mee.
  • Euronorm afmetingen: de bakken hebben euronorm afmetingen, waardoor ze goed te handelen zijn in logistieke omgevingen. De range is zeer uitgebreid, de bakken zijn verkrijgbaar in maar liefst vier verschillende basisafmetingen: 300×200 mm, 400×300 mm, 600×400 mm en 800×600 mm.
  • Identificatie: de Silverline bak is standaard leverbaar in drie verschillende kleuren, waardoor het mogelijk is om de inhoud te sorteren op kleur. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de bak in uw eigen huiskleur te laten produceren en te laten voorzien van uw eigen logo.
  • Geïntegreerde etikethouders: dankzij geïntegreerde etikethouders op twee zijden van de bak, zowel een lange als op een korte zijde, kunt u eenvoudig etiketten in de bak steken zodat de bak verschoond blijft van stickerresten. Dit staat representatief en bovendien bespaart u op reinigingskosten.
  • Geschikt voor geautomatiseerde intralogistiek: Silverline bakken zijn dusdanig ontworpen dat ze perfect toepasbaar zijn in geautomatiseerde magazijnen met shuttlesystemen. Dat in combinatie met de hoge vormvast en hoge belastbaarheid, maakt de Silverline serie zeer populair bij integrators.
  • Diverse bodemmogelijkheden: wij hebben voor deze bakkenserie zeven verschillende bodems ontwikkeld. Zo zijn er speciale bodems die het draagvermogen verhogen, bodems die geluidarm zijn en bodems die ofwel geschikt zijn voor rollenbanen, ofwel geschikt zijn voor transportbanden.

Opties voor Silverline stapelbakken

En tot slot zijn er nog de opties: de Silverline bak kent diverse opties waarmee de bak nog breder inzetbaar is dan een standaard stapelbak. Zo zijn er drie verschillende typen deksels verkrijgbaar; een oplegdeksel, een scharnierend deksel en een krokodildeksel. De kunststof bakken zijn verkrijgbaar met zowel dichte als open handgrepen. Ook kan de bak worden voorzien van één of twee koffergrepen, zodat deze als kunststof koffer kan functioneren. Een serie inzetbakken in vier verschillende afmetingen maakt de Silverline serie compleet.

Offerte op maat

Wilt u meer weten over deze bakken? Neem dan contact op met onze productspecialisten, zij zijn u graag van dienst!