Palletboxen

8 resultaten.

Kunststof palletboxen voor in de bakkerij

Op deze pagina vindt u een selectie van onze palletboxen die veelal worden toegepast in het bakkerijwezen. Kunststof palletboxen zijn bij uitstek geschikt als opslag- en transportmiddel in de industriële bakkerij. Kunststof is glad en neemt geen vocht op en is daarom hygiënisch in gebruik. Palletboxen hebben een grote inhoud, waardoor er snel en efficiënt met grote volumes gewerkt kan worden.

Functie van kunststof palletboxen in bakkerij

Binnen een bakkerij kan een hygiëne palletbox dienen als opslag van halffabricaten en/of grondstoffen, ook worden palletboxen ingezet bij het sorteren van diverse afvalstromen. Met name de gekleurde palletboxen zijn hiervoor geschikt.

Wat zijn de voordelen van kunststof palletboxen

Kunststof palletboxen zijn glad en hygiënisch vormgegeven voor toepassing in de voedingsindustrie. De palletboxen zijn gemaakt van nieuw, virgin HDPE en levensmiddelengeschikt conform EU verordening 10/2011. 

Kunststof palletboxen zijn duurzaam en gaan jarenlang mee. Aan het einde van hun levensduur kunnen de palletboxen worden vermalen voor recycling en kunnen er nieuwe kratten en palletboxen van worden gemaakt. Schiphorst faciliteert en begeleidt dit recyclingproces voor haar klanten.

De dichte boxen zijn afsluitbaar met een palletboxdeksel waardoor halffabricaten en/of grondstoffen koel en donker bewaard blijven.

Welke soorten kunststof palletboxen zijn geschikt voor bakkerijen?

Palletboxen zijn er in diverse soorten en maten, echter zijn niet alle boxen geschikt voor in de bakkerij. In een bakkerij zijn dichte palletboxen met 2 of 3 latten bij uitstek geschikt voor het opslaan van grondstoffen of het sorteren van afvalstromen. Palletboxen welke voorzien zijn met 2 of 3 latten kunnen gemakkelijk worden leeg gekiept, de sleeplatten zorgen ervoor dat de box blijft hangen aan de vorken van een kantelaar of heftruckvorken. 

Persoonlijk advies

Bent u op zoek naar de juiste palletbox voor uw logistieke situatie? Laat u dan vrijblijvend voorlichten door onze productspecialisten. Zij hebben jarenlange ervaring in uw branche en kunnen u voorzien  van een passend advies geven omtrent het gebruik van palletboxen in de voedingsmiddelenindustrie.

Op deze pagina niet gevonden wat u zocht? Bekijk al onze verschillende typen palletboxen hier.