Opvouwbare palletboxen

8 resultaten.

Kunststof opvouwbare palletboxen voor bulkopslag

Opvouwbare palletboxen zijn grote opslagbakken die, eenmaal geleegd, in elkaar gevouwen kunnen worden. De boxen hebben het formaat van een grootvolume palletbox en bestaan uit een set van drie delen. Deze set bevat een pallet, een opvouwbaar wanddeel en een overvallend deksel.

Palletboxen opvouwen

Bij lege boxen kunnen de wanden gemakkelijk uit de bodem worden getild. De wanden bestaan uit één geheel en kunnen in één handbeweging opgevouwen worden. Eenmaal opgevouwen passen ze precies in de pallet die het bodemdeel vormt. De deksel gaat hier weer overheen en de set is klaar voor opslag of retourtransport. De volumereductie van een opvouwen set ten opzichte van een opgebouwd set bedraagt ca. 74%. Dankzij de inrijopeningen in de opgevouwen set is deze met behulp van een heftruck makkelijk te verplaatsen en te stapelen. Opgevouwen palletboxen zijn stabiel tot grote hoogte te stapelen, zodat ze weinig opslagruimte in beslag nemen.

Verschillende uitvoeringen opvouwbare palletboxen

Opvouwbare palletboxen zijn verkrijgbaar in de gangbare eurnorm afmetingen: 800x600x700 mm, 1200x800x900 mm en 1200x1000x1000 mm. Daarnaast zijn er ook extra brede varianten beschikbaar van 1500 mm, 1600 mm en 1800 mm. Kortom: voor elke bulkvolume is er een geschikte opvouwbare palletbox voor handen.

De meeste opvouwbare palletboxen zijn voor zien van een praktische uitpakklep van ca. 800x350 mm. Opvouwbare palletboxen worden veel gebruikt bij assemblagelijnen, de uitpakklep maakt de inhoud toegankelijk voor de assemblage medewerker.

Meer weten over opvouwbare palletboxen?

Heeft u nog vragen over de eigenschappen van opvouwbare palletboxen of wilt u graag een offerte of advies ontvangen aangaande de palletboxen op deze pagina? Informeer dan vandaag nog! Onze productspecialisten zijn u graag van dienst.