Palletdeksels

6 resultaten.

Deksels voor over palletladingen

Met een palletdeksel kunt u eenvoudig en efficiënt een lading op een pallet afdekken en zekeren. Palletdeksels beschermen de palletlading tegen beschadiging en vuil. Ze geven de lading ook extra stabiliteit. Er zijn losse palletdeksels beschikbaar voor zowel euro- als industriële pallets.

Palletdeksel met en zonder trekbanden

Palletdeksels zijn zowel verkrijgbaar met als zonder geïntegreerde trekbanden. De modellen zonder trekbanden zijn voorzien van gleuven waardoor losse trek-, span- of sjorbanden op een stevige en veilige manier om lading heen bevestigd kunnen worden. 

Variaties palletdeksels met trekbanden

Palletdeksels zijn verkrijgbaar in de meest gangbare palletafmetingen: 800x600 mm, 1.200x800 mm en 1.200x1.000 mm. De 800x600 mm deksel is voorzien van twee geïntegreerde spanbanden. Bij de 1.200x800 mm en 1.200x1.000 varianten kan er gekozen worden tussen twee en vier spanbanden. Bij de spanbanden, die een maximale spanlengte van 2 meter hebben, zijn verschillende soorten haken verkrijgbaar, waarmee kan worden afgestemd op het type pallet dat wordt gebruikt. Dat maakt de palletdeksel niet alleen geschikt om te combineren met kunststof pallets, maar deze kan ook worden gebruikt met ladingen op houten pallets.

Meer weten over het gebruik van palletdeksels?

Informeer vrijblijvend bij onze productspecialisten, zij hebben jarenlange ervaring in uw branche en zijn u graag van dienst!