Palletboxen

16 resultaten.

Kunststof palletboxen voor e-commerce en webwinkeliers

Kunststof palletboxen zijn ideaal voor opslag, orderpicken en vervoeren van grote goederen of bulkgoederen. Kunststof palletboxen bieden diverse voordelen aan webwinkeliers en e-commrce. Zo zijn kunststof palletboxen hygiënisch in gebruik, relatief licht in gebruik, makkelijk te handelen en bieden ze ruimte aan grote volumes. 

Materiaal kunststof palletboxen

De kunststof palletboxen van Schiphorst zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig HDPE (high density polyetheen). PE-HD 02 is stevig, licht en slagvast. De  temperatuurbestendigheid is -20°C tot +40° C. Het heeft ook als eigenschap dat het goed te recyclen is. Het kan worden omgesmolten, want het is een thermoplast. De palletboxen zijn volledig gemaakt van HDPE, ze bevatten geen metalen delen of iets dergelijks en zijn dus ook 100% recyclebaar. Er zijn ook palletboxen verkrijgbaar die gemaakt zijn van gerecycled materiaal, vaak in de kleur zwart.

Welke soorten palletboxen zijn geschikt voor webwinkeliers en e-commerce?

Palletboxen voor webwinkeliers en e-commerce worden vooral ingezet voor het opslaan en picken van grote goederen. Klein volume palletboxen en palletboxen met uitpakklep zijn ideaal voor handmatig orderpicken. Door de hoogte of uitpakklep kan men zonder hulpmiddelen goederen uit de box picken. Ook verrijdbare palletboxen worden hier veel voor gebruikt.

Wanneer er sprake is van het uitwisselen van goederen tussen verschillende filialen of depots, dan is de inklapbare palletbox een uitkomst. Ingeklapt besparen deze boxen zo’n 50% aan volume, waardoor er aanzienlijk op kosten op leeg retourtransport wordt bespaard. Ook magazijnen die niet continue gebruik maken van palletboxen, hebben baat bij de inklapbare palletbox, die veel minder ruimte in beslag neemt bij lege opslag dan een reguliere palletbox.

In welke uitvoeringen zijn kunststof palletboxen leverbaar

Kunststof palletboxen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Denk hierbij aan dichte palletboxen en palletboxen met geperforeerde bodem en wanden. Of aan palletboxen op poten en palletboxen die zijn voorzien van sleeplatten. Ook qua inhoud zijn er veel variaties. Van 300 liter tot zelfs 1.400 liter.

Op deze pagina vindt u een selectie van palletboxen die interessant zijn voor webwinkeliers met kleine en grote magazijnen. Zoekt u net iets anders? Kijk dan op deze pagina met alle palletboxen uit ons assortiment.

Palletboxen die veel door webwinkeliers en in e-commerce worden gebruikt zijn;

  • klein volume palletboxen;
  • verrijdbare palletboxen;
  • dichte palletboxen 1.200 x 800 mm;
  • dichte palletboxen 1.200 x 1.000 mm;
  • palletboxen met uitpakklep;
  • inklapbare palletboxen.

Personalisatie 

U kunt palletboxen laten personaliseren door deze te laten bedrukken met uw logo of uw webadres. Ook kunnen palletboxen worden voorzien van een barcode, zodat u de goederen kunt scannen t.b.v uw eigen barcodesysteem.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze oplossingen voor e-commerce en webwinkeliers? Neem dan vrijblijvend contact op met onze productspecialisten om u verder te laten informeren.