Verrijdbaar transportsysteem

5 resultaten.

Palletdolly-systeem voor intralogistiek en distributietransport

De palletdolly is inzetbaar als pallet en als dolly. Middels één klik op het voetpedaal trasnformeert de pallet in een dolly en andersom. Een ideale combinatie wat veel ompakwerk overbodig maakt. Bovendien is het een gebruiksvriendelijk en ergonomisch systeem.

Compleet systeem

Met een praktische afmeting van 800x600 mm is de palletdolly bij uitstek geschikt voor distributielogistiek en intralogistiek. Nuttige accessoires zoals de palletdeksel met geïntegreerde spandbanden en de trekbeugel maken het systeem compleet. Middels een bijpassende trekhaak kunnen meerdere pallet-eenheden aan elkaar gekoppeld worden.

Stabiele combinatie met kunststof bakken

De palletdolly is bij uitstek geschikt om te gebruiken in combinatie met onze euronorm stapelbakken. De bakken zijn middels de bijpassende palletdeksel makkelijk te stabiliseren voor transport. Deze deksel is voorzien van geïntegreerde spandbanden die met één beweging vastgehaakt kunnen worden aan de palletdolly. Hierdoor is niet meer nodig om de lading voor transport in te sealen. Niet alleen is het plaatsen van de deksel veel sneller en efficiënter dan het gebruik van een wikkelmachine, het is ook nog eens veel duurzamer daar er ruimschoots wordt bespaard op wikkelfolie, wat maar eenmalig gebruikt kan worden.

Advies over ons verrijdbaar transportsysteem?

Wilt u meer weten over de palletdolly of het complete systeem? Informeer bij onze productspecialisten. Neem contact met ons op voor direct advies of maak gebruik van onze adviesservice aan huis, waarbij onze productspecialist binnen één week uw locatie bezoekt voor vrijblijvend advies op maat.