Container pallets

16 resultaten.

Kunststof pallets onderscheiden zich door unieke eigenschappen; ze zijn hygiënisch, bieden een constante kwaliteit in materiaal en afmetingen, de vochtopname is nihil en het gebruik is milieuvriendelijk.

Voor de vele toepassingen die er zijn bieden wij een uiteenlopend palletassortiment. Containerpallets hebben unieke afmetingen waarmee de ruimte binnen een container optimaal wordt benut. Container pallets zijn verkrijgbaar in de afmetingen 1.100 x 1.100 mm, 1.140 x 1.140 mm en 1.200 x 1.200 mm. Containerpallets hebben meestal dezelfde eigenschappen als export pallets; het zijn lichtgewicht pallets vervaardigd uit gerecycled materiaal, die hoofdzakelijk voor eenmalig gebruik worden ingezet. Lege pallets zijn nestbaar en dus ruimtebesparend bij opslag. De pallets zijn uitermate geschikt voor export naar het buitenland, ze zijn conform IPPC en hebben zodoende geen extra behandeling tegen ongedierte nodig.

Daarnaast zijn er vierkante pallets in de heavy uitvoering, sterke pallets die uitermate geschikt zijn voor het dragen van vaten, drums en bigbags.