Winkelmand

Afvalcontainers

14 resultaten.

Afvalcontainers

Schiphorst Transport- en Opslagtechniek BV in Deventer is distributeur van kunststof afvalcontainers voor bedrijven. Wij adviseren, ontwikkelen, produceren en distribueren standaard én maatwerk kunststof toepassingen voor vele logistieke bedrijfsprocessen. In onze website treft u een breed scala aan maten en kleuren afvalcontainers. Heeft u specifieke maatwerk wensen? Neem gerust contact met ons op voor gedegen advies.

Afvalcontainers voor bedrijven

Voor elk soort bedrijf leveren wij afvalcontainers uit onze standaardcollectie. Uiteraard voldoen alle afvalcontainers aan de strenge regelgeving per sector. Of u nu actief bent in de food of non-food, alleen afvalcontainers wil kopen voor papier of juist chemisch afval produceert, als allround producent en distributeur van kunststof producten leveren wij u snel en tegen een scherpe prijs wat u wenst.

Kunststof afvalcontainers

Afvalcontainers van kunststof zijn van polyetheen (de oude benamingen zijn polyethyleen of polymethyleen). Dit is de meest gebruikte vorm van kunststof. Iets specifieker gesteld zijn de containers van de variant HDPE, wat staat voor hogedichtheidpolyetheen. Dit zijn de elf kenmerken van afvalcontainers van kunststof (HDPE): ● Goed bestand tegen chemicaliën, ondoordringbaar voor gassen ● Uitstekende scheiding tegen schimmels en micro-organismen ● Kan worden belast tot een temperatuur van zeventig graden ● Nauwelijks vloeistof- en vochtabsorberend ● Hygiënisch en makkelijk te onderhouden ● Kleurvast ● Licht in gewicht ● Duurzaam, milieuvriendelijk en recyclebaar ● Onverwoestbaar, lange levensduur en hoge kwaliteit ● Onverwoestbaar materiaal waardoor zelfs knagend ongedierte niet kan doordringen ● Flexibel materiaal waarvan makkelijk maatwerk containers te maken zijn

Afvalstromenbeheer

Graag gaan onze specialisten met u in gesprek om tot de juiste oplossingen te komen voor uw afvalstromenbeheer. Hierbij focussen wij op zaken als kostenbeheer, effectiviteit, ergonomie, milieuvriendelijkheid en uiteraard het type afval dat u voortbrengt. Bedrijven in de chemie of de voedingsindustrie vragen vanzelfsprekend andere afvalcontainers dan een onderwijsinstelling of een gemeentehuis. Of u nu een grote of een kleinere klant bent, als allround producent en distributeur van kunststof producten leveren wij snel en tegen een scherpe prijs het aantal containers dat u wenst. Leg ons uw vragen voor op het vlak van afval en logistiek, wij gaan graag de uitdaging met u aan om deze processen te veranderen, vernieuwen of verbeteren. Onze ervaring van meer dan een halve eeuw en de uitstekende referenties van de R&D afdeling staan garant voor oplossingen die u verder helpen in de toekomst.

Wanneer kiest u voor een kunststof afvalcontainer en wanneer niet?

Afvalcontainers worden gemaakt van diverse grondstoffen. Behalve kunststof treft u ze ook van bijvoorbeeld staal of plastic. Hoe maakt u een goede keuze voor een kunststof afvalcontainer en wanneer niet? Allereerst ligt het aan het type afval waarvan u afstand wil doen. Maakt het bijvoorbeeld uit of de wand vochtabsorberend is, of gaat u de container gebruiken voor biofractie? Zo zijn er verschillende redenen om voor een materiaalsoort te kiezen. In veel gevallen zal kunststof het juiste antwoord zijn. Omdat een verantwoorde keuze voor een afvalcontainer van kunststof of een ander product voor sommige ondernemers moeilijk of specialistisch kan zijn, adviseren wij u contact op te nemen met onze branchespecialisten. Desgewenst komen ze bij u op locatie om met een deskundig oog naar uw bedrijfsspecifieke situatie te kijken. Want voordat u investeert in een correcte afvoer van uw afvalstromen wilt u natuurlijk zeker weten dat u praktisch, financieel en qua wetgeving een verantwoorde keuze maakt.

Aan welke eisen voldoen onze afvalcontainers?

Al onze afvalcontainers voldoen aan tal van eisen die wij, de klant en de wetgever stellen. Voor de duidelijkheid noemen we het rijtje van eisen die wij stellen voordat onze producten aan u worden geleverd. ● Elk model heeft gladde binnenwanden zodat afval niet kan hechten ● De containers zijn van polyetheen (HDPE), zie de hierboven genoemde voordelen ● Prettige ergonomisch verantwoorde handgrepen ● Stevige geluidsarme wielen met eventuele remmen ● Leverbaar met interieurs voor afvalscheiding ● Leverbaar in vele maten, vele kleuren en met twee of vier wielen ● UV-bestendig, bestand tegen chemicaliën en alle weersomstandigheden ● Geproduceerd volgens de hedendaagse EN-840 norm ● Snel en direct uit voorraad ● Projectoplossingen en maatwerk in overleg ● Eventueel met opdrukken zoals ´glas´ of ´papier´ ● Eventueel met opties als containersloten, kindersluiting, dekselopeners of trekstangen

2-wiel of 4-wiel afvalcontainers

Afvalcontainers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en inhoudsmaten. De kleine inhoudsmaten zijn makkelijk te verplaatsen dankzij twee wielen aan de achterzijde van de container. De grotere containers zijn voorzien van 4 zwenkwielen. 2-wiel types afvalcontainers bestaan met deze inhoud: - 60 liter - 80 liter - 120 liter - 140 liter - 240 liter - 360 liter 4-wiel types afvalcontainers bestaan met deze inhoud: - 660 liter - 770 liter 1100 liter

Contact over afvalcontainers

Heeft u vragen of wilt u een prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze productspecialisten. We zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.30 een 17.00 uur op +31(0)570 -622 944 en per email via sales@schiphorstbv.nl.