Euronorm stapelbakken 400x300 mm

26 resultaten - huidige 1 tot 21. Volgende pagina.

Kunststof stapelbakken 400×300 mm

Euronorm stapelbakken van 400×300 mm zijn handzaam en praktisch in gebruik. Door de compacte afmeting zijn de 400×300 kratjes ook vanuit ergonomisch oogpunt goed te handelen.

Gebruik van de 400×300 bak

Stapelbakken van 400×300 mm zijn verkrijgbaar met zowel dichte wanden en bodem als met geperforeerde wanden en bodem en bieden oplossingen voor allerlei toepassingen. Zo worden deze kratten onder meer ingezet bij zuivelboerderijen, in magazijnen, in werkbussen en bij cateraars.

Basicline en Silverline series

Onze meeste 400×300 mm bakken komen uit de Basicline- en Silverline serie. Basicline stapelbakken zijn degelijk, slagvast en universeel inzetbaar. Dankzij de gladde afwerking zijn ze ook hygiënisch in gebruik. De bakken zijn gemaakt van levensmiddelengeschikt pp (conform EU Verordening 10/2011) en daarmee bestemd om in aanraking te komen met levensmiddelen. Silverline stapelbakken zijn extra sterke stapelbakken en beschikken over unieke eigenschappen die ze geschikt maakt voor geautomatiseerde magazijnen. Zo zijn ze voorzien van speciale ribstructuren (geschikt voor telescoop- en grijptechnieken) en zijn ze leverbaar met verschillende bodemvarianten. Bekijk hier Silverline stapelbakken in het geautomatiseerde magazijn van Würth: 

Andere afmetingen stapelbakken

Naast 400×300 mm bakken zijn er ook stapelbakken verkrijgbaar in de euronorm afmetingen 200x150 mm, 300x200mm, 600×400 mm en 800×600 mm. Bakken die geen euronorm afmeting hebben vindt u bij 'overige afmetingen'.

Handelen van zware producten

Wanneer u veel producten opslaat die bij elkaar een flink gewicht vertegenwoordigen, is het verstandig om voor de compacte 400×300 bak te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan servies of zuivelpakken. Door de kleine handzame afmeting van de bak is het niet mogelijk om deze te zwaar te beladen. Zo blijft het ergonomisch verantwoord om de goederen met de hand te verplaatsen.

Offerte op maat

Ons programma bevat veel verschillende soorten stapelbakken. Wilt u advies bij de keuze van de juiste kunststof bakken voor uw toepassing? Of direct een offerte ontvangen? Neem dan contact op met onze productspecialisten, zij zijn u graag van dienst!