Stellingen en bakkenwagens

Stellingen en hygiënische opslagsystemen

Voor ultra hygiënische werk- en opslagruimtes bieden wij een breed assortiment aan metalen bakkenstellingen, kunststof stellingen, opslagroosters en bakkenwagens. Branches waar onze stellingen en rekken veel worden toegepast zijn onder meer de bakkerijsector, de slagersindustrie, farmacie, retail, magazijnbeheer en horeca. In sporthallen, zwembaden, schoolgebouwen en ziekenhuizen zijn de kunststof zitbanken erg gewild.

De kunststof opslagsystemen zijn geheel in lijn met de meest actuele BRC-richtlijnen. Ze hebben een strak afgewerkt en hygiënisch design en zijn daardoor makkelijk te reinigen. Verder zijn deze opslagrekken oerdegelijk. Het materiaal is stevig, slagvast en corrodeert niet. De stellingen zijn gemaakt van hoogwaardig foodgrade pvc en bieden een hoog draagvermogen van 200 kg per strekkende meter schap.

Waarvoor worden kunststof stellingen gebruikt?

De vraag waarvoor kunststof stellingen en opslagsystemen voor gebruikt kunnen worden is afhankelijk van het product, bedrijf of organisatie. Want of u nu een zwembad heeft, restauranthouder bent of artikelen wil opslaan in de koelcel van uw supermarkt, op de meest uiteenlopende plekken bieden kunststof stellingen een toegevoegde waarde. Zeker daar waar de wet een hoge mate van hygiëne vereist. Denk hierbij aan zorginstellingen, laboratoria en elk bedrijf of organisatie dat met voedselhoudbaarheid te maken heeft. Kunststof magazijnstellingen hebben vele pluspunten op het vlak van ergonomie, hygiëne, enzovoorts. Hieronder zetten we de belangrijkste voordelen nog even op een rijtje.

De voordelen van kunststof magazijnstellingen en overige kunststof opslagsystemen

  •  Hygiënisch in gebruik vanwege het zeer gladde oppervlak waaraan schimmels of andere zaken nauwelijks kunnen hechten
  • Onderhoudsarm, in tegenstelling tot bij magazijnstellingen die van andere materialen zijn gemaakt, is roestvorming of houtrot uitgesloten
  • De vormgeving en het materiaal zijn conform BRC-richtlijnen en voedselveiligheidsnormen zoals EU Verordening 10/2011
  • De schappen zijn veilig en ergonomische in gebruik dankzij afgeronde hoeken
  • De systemen zijn stevig, vormvast en hoog belastbaar (tot 200 kg per strekkende meter schap)
  • Het toegepaste materiaal splintert niet en er wordt vanuit hygiëne-oogpunt niet gewerkt met moeren en bouten
  • Een ruim temperatuurbereik van min veertig tot plus tachtig graden Celsius, bij uitstek geschikt voor gebruik in koel- en vriesruimtes
  • Op maat leverbaar; naast de getoonde standaardafmetingen is er veel mogelijk qua maatwerk (denk bijvoorbeeld aan stellingen met hoekverbindingen), dankzij de vaste prijs per meter betaalt u niet extra omdat het maatwerk is   

Stellingen met kunststof bakken

Bakkenstellingen, ofwel stellingen gevuld met kunststof bakken, zijn ideaal voor orderpicken en productsortering. Met onze bakkenstellingen creëert u eenvoudig een georganiseerde en overzichtelijke opslagomgeving. Elke bak kan worden toegewezen aan specifieke producten, onderdelen of gereedschappen, waardoor er efficiënt en slagvaardig gewerkt kan worden.

Vragen over stellingen

Heeft u nog vragen over kunststof stellingen, bakkenwagens, opslagroosters en bakkenstellingen? Wwilt u een offerte aanvragen of inmeetafspraak inplannen? Neem dan nu contact met ons op!