Wasmanden

2 resultaten.

Multifunctionele kunststof AGF manden

Onze plastic manden voor de AGF-sector worden ook wel centrifugemand, aardappelmand of industriemand genoemd. De stevige manden, gemaakt van slagvast en levensmiddelengeschikt LLDPE, zijn ideaal voor professioneel en intensief gebruik.

Waar worden AGF kunststof manden zoal voor gebruikt?

AGF kunststof manden worden gebruikt in de groente- en fruitverwerkende industrie. Denk hierbij aan groentesnijderen en conservenfabrieken. De manden zijn bij uitstek geschikt om grote hoeveelheden groente en fruit in te wassen en in te centrifugeren. Naast de AGF-sector maakt ook de visverwerkende industrie veel gebruik van dit type manden.

Waar zijn centrifugemanden van gemaakt?

Centrifugemanden zijn gemaakt van nieuw, levensmiddelengeschikt LLDPE. Dit materiaal is zeer stevig en slagvast, wat de manden bij uitstek geschikt maakt voor dagelijks intensief en professioneel gebruik. De manden zijn conform EU verordeningen 10/2011 en 1935/2004 en daarmee veilig om met voedsel in aanraking te komen.

AGF industriemanden verkrijgbaar in diverse varianten

De AGF industriemand is verkrijgbaar in twee verschillende inhoudsmaten; 44 liter en 58 liter. De kleine manden zijn standaard verkrijgbaar in de kleuren oranje en blauw, de grote manden zijn verkrijgbaar in de kleur oranje. In beide kleuren en afmetingen zijn de manden optioneel verkrijgbaar met anti-slijtnoppen. Dit zijn metalen noppen aan de onderzijde van de mand, die voorkomen dat de bodem snel slijt. Bijvoorbeeld wanneer ze regelmatig over de werkvloer schuiven.

De 10 belangrijkste voordelen van het gebruik van AGF kunststof manden 

  1. Stevig en stabiel design
  2. Hygiënisch in gebruik
  3. Ergonomische handgrepen
  4. Foodgrade
  5. Eenvoudig te reinigen en drogen
  6. Ruime vulopening
  7. Bestand tegen extreme temperaturen; van -30°C tot +70°C
  8. Anti-slijtnoppen optie
  9. Nestbaar en dus ruimtebesparend bij leeg transport en opslag
  10. Milieuvriendelijk; duurzaam en 100% recyclebaar

Vragen of advies over het gebruik van AGF manden

Heeft u vragen over onze wasmanden? Of wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Neem dan nu contact op met onze productspecialisten en ontvang meteen een antwoord!