Kunststof vouwbakken

Kunststof vouwbakken nodig voor uw logistiek?

Vouwbakken zijn opvouwbare kunststof bakken die ideaal zijn voor opslag en transport. De vouwbakken zijn perfect geschikt voor transport en logistiek door stevige slagvastheid en weerstand tegen hoge temperaturen. Naast deze voordelen beschikken de kunststof vouwbakken van Schiphorst over stapelcapaciteit, een sterk draagvermogen en gebruiksvriendelijke handvatten. 

Het grootste deel van de opvouwbare bakken beschikt over euronorm afmetingen en sommige modellen bieden de optie voor een vast scharnierende (geïntegreerde) deksel. 

Maten en modellen kunststof vouwbakken 

Onze kunststof vouwbakken zijn verkrijgbaar in de gangbare Europese euronorm afmetingen, waaronder 400x300 mm, 600x400 mm en 800x600 mm. Deze afmetingen voldoen aan de huidige logistieke standaarden in Europa. Naast deze standaardmaten bieden we ook diverse andere maten vouwbakken aan. Op deze pagina hebben we onze vouwbakken overzichtelijk gerangschikt, van klein naar groot. Heeft u specifieke wensen en zoekt u vouwbakken in een maat die niet standaard verkrijgbaar is? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We bespreken graag de mogelijkheden om een vouwbak op maat te laten maken of zelfs een geheel nieuw ontwerp te realiseren dat aan uw eisen voldoet.

Duurzame vouwbakken

Onze kunststof vouwbakken zijn trots op hun milieuvriendelijke kenmerken. Ze worden vervaardigd uit 100% gerecycled materiaal, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een positieve impact hebben op het milieu. Dit betekent dat onze bakken bijdragen aan het verminderen van afval en het bevorderen van een circulaire economie.

Bovendien zijn deze kunststof vouwbakken ontworpen om lang mee te gaan. Ze zijn bestand tegen slijtage, corrosie en extreme temperaturen, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen en omstandigheden. Dit maakt ze niet alleen duurzaam voor het milieu, maar ook kosteneffectief voor uw bedrijf. Kies voor onze vouwbakken en draag bij aan een groenere toekomst zonder in te leveren op kwaliteit.

Kunststof vouwbakken in huisstijl

In ons assortiment kunt u de kunststof vouwbakken personaliseren met uw eigen logo of tekst. We bieden verschillende technieken voor deze aanpassingen:

  • Zeefdruk: Met zeefdruktechnologie brengen we een wasbestendige, krasvrije en duurzame afwerking aan via een zeef. Zeefdrukken is mogelijk in zowel enkele als meerdere kleuren.
  • Hotstamp: Bij hotstamp wordt een monochrome kleurlint in de wand van de bak geïntegreerd met behulp van thermische verhitting.
  • Reliëfdruk: Reliëfdruk wordt geïntegreerd tijdens de productie van de vouwbak en is ideaal voor grotere hoeveelheden. Hierbij wordt de afdruk als reliëf direct in het oppervlak gegoten.

Onze standaardkleuren voor kunststof vouwbakken zijn doorgaans blauw en grijs. Op verzoek bieden we echter ook andere kleuropties aan, zoals rood, geel en groen. Dit stelt u in staat om de vouwbakken aan te passen aan uw product, uw opslag- of transportbehoeften, of gewoon aan uw huisstijl. Onze opvouwbare bakken zijn gemaakt van UV-bestendig polypropyleen, waardoor verkleuring van het materiaal wordt voorkomen.

Branches en sectoren

Onze veelzijdige kunststof vouwbakken vinden toepassing in een breed scala van branches en sectoren. Op onze website vermelden we specifieke sectoren waarin ze bijzonder geschikt zijn, waaronder AGF, Automotive, Brood en suikerwaren, Catering en horeca, Chemie, Facilitair, Intralogistics, Milieu, Retail, Technische dienst, Vis, Vlees en pluimvee, evenals Webwinkeliers en e-commerce.

Hoewel deze sectoren profiteren van de voordelen van onze vouwbakken, betekent dit niet dat andere branches deze niet kunnen benutten. De veelzijdigheid, duurzaamheid en aanpasbaarheid van onze kunststof vouwbakken maken ze geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Of u nu in een genoemde sector opereert of een andere branche vertegenwoordigt, onze vouwbakken bieden flexibele oplossingen om uw opslag- en transport behoeften te vervullen, terwijl ze de kwaliteit en efficiëntie van uw processen verbeteren.

Koop uw kunststof vouwbakken bij Schiphorst

Bent u geïnteresseerd in onze unieke kunststof vouwbakken of andere kunststof bakken? Neem vrijblijvend contact op met onze productspecialisten voor meer informatie of vraag een gratis proefmodel aan. Onze productspecialisten staan ook klaar om al uw vragen over kunststof bakken, klapkratten en stapelbakken te beantwoorden.