Palletboxen 1200x1000 mm

20 resultaten.

Verschillende typen kunststof palletboxen

Kunststof palletboxen zijn ideaal voor transport- en opslag van grote volumes; ze zijn zeer solide en kenmerken zich door een groot draagvermogen. Naar gelang uw toepassing heeft u bij ons keuze uit verschillende varianten palletboxen. Zo zijn er palletboxen in de standaard euronorm maten 1.200×1.000 mm en 1.200×800 mm, maar ook kleinere modellen van 1.000×600 mm, of juist hele grote palletboxen met maar liefst 1.400 liter inhoud. Ook qua uitvoering is er genoeg keus: gladde binnenwanden voor hygiëne en snelle reiniging, bolle wanden voor extra volume of geperforeerde wanden voor doorkoeling van uw product.

Denk bij uw keuze ook aan de uitvoering van de onderzijde. Wilt u er aan alle kanten snel bij kunnen met de palletwagen kies dan voor een uitvoering op 9 poten. Wordt de palletbox vaak verplaatst met de heftruck? Kies dan voor sleeplatten. Wordt de palletbox regelmatig gekanteld? Laat dan een slotboutbevestiging aanbrengen aan de sleeplatten.

Onze palletboxen zijn gemaakt van hdpe of pp, en zijn nagenoeg allemaal foodgrade. De boxen zijn vormvast en hebben een lange levensduur. Diverse modellen zijn ook in regeneraat materiaal verkrijgbaar.

Tot slot zijn er nog de identificatiemogelijkheden. De palletboxen kunnen gepersonaliseerd worden met uw bedrijfslogo, ook kan er een oplopende nummering worden aangebracht voor een snelle identificatie van de inhoud van de palletboxen.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste palletbox voor uw toepassing? Informeer vrijblijvend bij onze productspecialisten!