Dubbelwandige palletboxen / Thermoboxen

6 resultaten.

Diverse soorten dubbelwandige palletboxen

Dubbelwandige palletboxen hebben een hdpe buitenlaag met een kern van pur. Daardoor hebben de palletboxen een opvallend isolerende werking. Deze palletboxen worden ook wel thermoboxen of isolerende palletboxen genoemd.

Waarvoor zijn dubbelwandige palletboxen geschikt?

Dubbelwandige palletboxen zijn bij uitstek geschikt voor het opslaan en vervoeren van temperatuurgevoelige producten. Denk daarbij aan grootschalige opslag van verse vis en vleesproducten. Dankzij de isolerende werking van de dubbelwandige boxen behouden de producten in de palletboxen langdurig de lage temperatuur waarbij ze zijn opgeslagen.

Dubbelwandige palletboxen in diverse afmetingen

Dubbelwandige palletboxen zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen. Er zijn geheel glad afgewerkte rechthoekige palletboxen en er zijn dubbelwandige palletboxen met hijsogen op de hoeken. De laatste variant wordt veelal gebruikt aan boord van visserijschepen. De ogen op de hoeken van de boxen zijn bijzonder robuust en slagvast en bieden ruimte aan sjor- en transportbanden zodat de palletboxen makkelijk van boord kunnen worden gehesen.

De rechte uitvoering zonder hijsogen op de hoeken is ideaal voor opslag in koeling en tijdens transport. Zonder de hijsogen kunnen de gladde boxen strak naast elkaar worden opgeslagen zodat er geen opslag- en transportruimte verloren gaat.

Naar gelang de toepassing zijn de dubbelwandige palletboxen leverbaar in verschillende afmetingen. Op deze pagina treft u de meest gevraagde afmetingen. Op aanvraag zijn er meerdere inhoudsmaten leverbaar:

Met hijsogen:
70 liter
220 liter
300 liter
400 liter
600 liter
660 liter
700 liter
800 liter
1000 liter
1.400 liter

Zonder hijsogen:
330 liter
360 liter
400 liter
540 liter
565 liter
630 liter
640 liter
1100 liter

Accessoires voor dubbelwandige palletboxen

Dubbelwandige palletboxen zijn optioneel te voorzien van een afvoer met stop. Ideaal voor het afvoeren van ijswater of lekwater. Ook zijn alle modellen leverbaar met een bijpassend deksel die eveneens dubbelwandig is.

Advies nodig of dubbelwandige palletboxen bij ons bestellen?

Vrijblijvend advies nodig of direct bestellen?
Mail of bel met onze productspecialisten, zij zijn u graag van dienst!