Winkelmand

Clever-Retail-Box

3 resultaten.

Opslagbakken voor warehousing

Voor het tekort aan opslagruimte binnen retailwereld hebben wij de volgende oplossing ontwikkeld: speciale opslagbakken die een groot volume hebben én gemakkelijk in te klappen zijn. Met een reducering van 80% in volume na het inklappen, besparen deze boxen enorm op de opslag- en transportkosten. Door het gebruik van deze opslagboxen, realiseert u een zo groot mogelijk aantal opslagmogelijkheden in een beperkte ruimte. De box is uitermate geschikt voor een hoge stapelbelasting. Een uitkomst voor de retailwereld! Zo kunt u gemakkelijk ruimte besparen en de ruimte die u heeft effectief benutten.

Werken binnen de retail vergt vele slimme opslag- en transportmogelijkheden. Vooral sinds de enorme opkomst van online verkopen, snakken retailers steeds vaker naar meer logistieke ruimte. Naar verwachting verdubbelt de online verkoop in de eerste helft van dit decennium. Hierdoor neemt de behoefte aan opslagruimte meer en meer toe. Op zoek gaan naar extra ruimte, is niet de enige (en zeker niet de goedkoopste) optie. U kunt meer met de ruimte die u al wél heeft, zolang u maar weet hoe u dit strategisch aanpakt. De klap- en vouwbakken van Schiphorst helpen u daarbij.

Bespaar op retourtransport

De Clever Retail Box biedt niet alleen voordeel bij interne opslag, maar is ook ideaal voor belevering van filialen vanuit het distributiekantoor of voor transport tussen nevenvestigingen. Desgewenst kan de Clever Retail Box zelfs worden uitgerust met een RFID-transponder. Deze opvouwbare bak heeft een speciaal compartiment voor RFID-tags, waardoor ze snel, gemakkelijk en veilig kunnen worden bevestigd.

Clever Retail Box: overzicht van de voordelen

  • hoge volumereductie tot 80%
  • eenvoudige bediening dankzij de gepatenteerde lift-lock-sluiting
  • met clip-on labelhouder
  • beveiligde goederen door roosterhandgreep en seal-optie
  • extra stabiele zijwanden, ook in stapel geschikt voor hoge belastingen
  • geïntegreerd compartiment om RFID-transponders veilig te bevestigen
  • geschikt voor geautomatiseerde systemen

Meer weten?

Informeer bij onze productspecialisten naar de mogelijkheden voor personalisatie van bakken of vraag vrijblijvend een offerte aan.