Viskisten

1 tot en met 21 van 30 resultaten.

Viskisten kopen voor de logistiek

De visverwerkende industrie is qua logistiek, hygiëne en productversheid een klasse apart. Daarom werkt deze industrie ook hoofdzakelijk met haar eigen unieke kunststof kratten. Al jaren leveren wij professionele viskisten, afslagkisten en toebehoren aan ondernemers in de Nederlandse en Vlaamse visindustrie. Onze klanten waarderen het uitgekiende en ergonomisch verantwoorde design en de ruimte- en tijdbesparende opties van onze viskisten. Schiphorst staat tevens bekend om de innovatieve oplossingen voor de visverwerkende industrie. Denk hierbij aan onze in 2013 geïntroduceerde viskistenpallet met speciale beveiligingsranden om het schuiven van viskisten te voorkomen. Daarnaast staat Schiphorst bij de visverwerkende industrie bekend om haar producten als garnalenkistjes, fileerbakken of speciale pallets en dolly’s voor het vervoeren van viskisten.

Waarom viskisten van Schiphorst?

Onze viskisten bieden uiteenlopende voordelen op het gebied van logistiek, transport, opslag en mileu. Schiphorst-viskisten zijn;

 • hygiënisch uitgevoerd met een gladde bodem- en wandconstructie; 
  - nest-/stapelbaar en daarmee zijn ze volumebesparend en ruimtebesparend bij leeg retourtransport en opslag;
 • verkrijgbaar in tweekleurige uitvoering voor snelle herkenning van nest- of stapelpositie;
 • bestand tegen de meest voorkomende hoge en lage temperaturen;
 • uv- en weersbestendig en bestand tegen de meeste chemicaliën;
 • eenvoudig schoon te houden conform de bekende HACCP normen;
 • foodgrade conform EU verordening 10/2011;
 • verkrijgbaar met afwateringsysteem voor het afvoeren van lekwater;
 • vormvast, ook bij langdurig intensief en professioneel gebruik;
 • 100% recyclebaar

Verschillende types en formaten viskisten

Onze visksiten zijn hoofdzakelijk verkrijgbaar in de standaar euronomer afmetingen van 600x400 mm. Qua type is het mogelijk om te kiezen voor geperforeerde viskisten of voor dichte viskisten. Erg popluair zijn de 600x400 mm viskistjes met afwateringsysteem. Dankzij de dichte wanden en bodem blijft het product in de bak goed beschermt tegen invloeden van buitenaf, maar wordt het overtollige lekwater wel afgevoerd. Het afwateringsysteem is dusdanig vormgegeven dat het water via de buitenkant van de bakken weglekt en wordt afgevoerd. Wanneer het belangrijk is om snel te kunnen schakelen tussen nest- en stapelpositie, kan men het beste gebruik maken van de twee kleurige nest-stapelbakken.

Ideaal: het personaliseren en identificeren van uw viskisten

Er bestaan een aantal mogelijkheden voor het identificeren van uw viskisten en de inhoud daarvan. Zo kunnen wij uw viskisten van een identificatie voorzien die bestand is tegen alle uiteenlopende weersinvloeden en schoonmaakmiddelen. Bij identifcatie kunt u denken aan uw bedrijfsnaam, uw logo, een oplopende nummering, een barcode, enzovoorts. De identificatie kan door ons worden gemaakt via deze zes methodes waar wij mee werken:

 • Door middel van hotstamp wordt in één kleur een naam, logo of andere aanduiding in het kunststof gebrand;
 • Bij de zeefdrukmethode wordt door het gaas van een zeef een drie-componentenlak aangebracht op de bak en nagevlamd;
 • Bij de reliëf opzet wordt gedurende de productie van de viskist de gewenste tekst of logo-afbeelding in reliëf meegespoten. Deze werkwijze wordt veel gebruikt afname van hogere aantallen;
 • Het aanbrengen van een barcodesticker (na de productie);
 • Het aanbrengen van een IML (=InMould) barcode tijdens de productie van de bak;
 • Een RFID (=radio-frequency identification) chip kan zowel tijdens als na de productie van de kisten worden aangebracht. Deze chips kunt u met behulp van een RFID-reader via radiogolven uitlezen.

Ook kunststof viskisten nodig?

Vul dan een offerteaanvraag in. Op elke productpagina vindt u een button om het item toe te voegen aan uw offerteaanvraag. Heeft u moeite met het kiezen van de juiste type bak? Profiteer dan van de kennis en ervaring van onze productspecialisten. Desgewenst komen wij bij u langs met een aantal voorbeelden en een offerte op maat. Bel voor meer informatie met +31(0)0570-622944 of e-mail uw vraag naar sales@schiphorstbv.nl.