Winkelmand

Viskisten

1 tot en met 21 van 28 resultaten.

Viskisten kopen voor de logistiek

De visverwerkende industrie is qua logistiek, hygiëne en productversheid een klasse apart. Daarom werkt deze industrie ook hoofdzakelijk met haar eigen unieke kunststof kratten. Al jaren leveren wij professionele viskisten, afslagkisten en toebehoren aan ondernemers in de Nederlandse en Vlaamse visindustrie. Onze klanten waarderen het uitgekiende en ergonomisch verantwoorde design en de ruimte- en tijdbesparende opties van onze viskisten. Schiphorst staat tevens bekend om de innovatieve oplossingen voor de visverwerkende industrie. Denk hierbij aan onze in 2013 geïntroduceerde viskistenpallet met speciale beveiligingsranden om het schuiven van viskisten te voorkomen. Daarnaast staat Schiphorst bij de visverwerkende industrie bekend om haar producten als garnalenkistjes, fileerbakken of speciale pallets en dolly’s voor het vervoeren van viskisten.

Waarom viskisten van Schiphorst?

- Viskisten zijn nest-/stapelbaar en daarmee zijn ze volumebesparend en ruimtebesparend bij leeg retourtransport en opslag. - De kisten zijn uitermate geschikt voor het bewaren, bewerken, verwerken en transporteren van vis. - Diverse kisten zijn tweekleurig voor snelle herkenning van nest of stapelpositie. - Viskisten zijn verkrijgbaar met een speciale methode voor een goede afwatering van onder andere lekwater. - De viskisten zijn bestand tegen de meest voorkomende hoge en lage temperaturen. - De kisten zijn uv- en weersbestendig en bestand tegen de meeste chemicaliën. - De viskisten zijn dankzij het gladde oppervlak (zonder naden waarachter vuil en bacteriën zich kunnen ophopen) zeer eenvoudig schoon te houden conform de wettelijke normen waaraan u moet voldoen. - De viskisten zijn levensmiddelgeschikt conform de huidige HACCP eisen en de huidige Europese wetgeving. ergonomie, adviseren wij vooral bij de grotere klanten met een intensief transport om te werken met dolly’s voor verantwoord vervoer van viskisten.

Verschillende types en formaten viskisten

Hieronder treft u een overzicht van de standaard maten van viskisten die wij voeren in ons aanbod: 520 x 300 x 135 mm 600 x 400 x 117 mm 600 x 400 x 117 mm 600 x 400 x 160 mm 600 x 400 x 160 mm 600 x 400 x 200 mm 600 x 400 x 210 mm 600 x 400 x 236 mm 600 x 400 x 300 mm 600 x 400 x 400 mm 800 x 450 x 150 mm Qua type is het mogelijk om te kiezen voor geperforeerde viskisten of voor dichte viskisten. Erg popluair zijn de 600x400 mm viskistjes met afwateringsysteem. Dankzij de dichte wanden en bodem blijft het product in de bak goed beschermt tegen invloeden van buitenaf, maar wordt het overtollige lekwater wel afgevoerd. Het afwateringsysteem is dusdanig vormgegeven dat het water via de buitenkant van de bakken weglekt en wordt afgevoerd. Waar het belangrijk is om snel te kunnen schakelen tussen nest- en stapelpositie, kan men het beste gebruik maken van de twee kleurige nest-stapelbakken.

Ideaal: het personaliseren en identificeren van uw viskisten

Er bestaan een aantal mogelijkheden voor het identificeren van uw viskisten en de inhoud daarvan. Zo kunnen wij uw viskisten van een identificatie voorzien die bestand is tegen alle uiteenlopende weersinvloeden en schoonmaakmiddelen. Bij identifcatie kunt u denken aan uw bedrijfsnaam, uw logo, een oplopende nummering, een barcode, enzovoorts. Elk type inhoud of een naam kan door ons kenbaar worden gemaakt via deze zes methodes waar wij mee werken: 1. Door middel van hotstamp wordt in één kleur een naam, logo of andere aanduiding in het kunststof gebrand. 2. Bij de zeefdrukmethode wordt door het gaas van een zeef een drie-componentenlak aangebracht op de bak en nagevlamd. 3. Bij de reliëf opzet wordt gedurende de productie van de viskist de gewenste tekst of logo-afbeelding in reliëf meegespoten. Deze werkwijze wordt veel gebruikt bij hogere aantallen. 4. Het aanbrengen van barcodesticker (na de productie). 5. Het aanbrengen van een IML (=InMould) barcode tijdens de productie van de bak. 6. Een RFID (=radio-frequency identification) chip kan zowel tijdens als na de productie van de kisten worden aangebracht. Deze chips kunt u met behulp van een RFID-reader via radiogolven uitlezen.

Ook kunststof viskisten nodig?

Vul dan hier uw offerteaanvraag in. Op elke productpagina vindt u een button om het item toe te voegen aan uw offerteaanvraag. Heeft u moeite met het kiezen van de juiste type bak? Profiteer dan van de kennis en ervaring van onze productspecialisten. Desgewenst komen wij bij u langs met een aantal voorbeelden en een offerte op maat. Bel voor meer informatie met 0570-622944 of e-mail uw vraag naar sales@schiphorstbv.nl.